Koupelna - otevírání dveří dovnitř nebo ven?

Chtěla bych poprosit o radu a docela to spěchá, jelikož se chystáme zdit vnitřní příčky. Jak byste otevírali dveře Do koupelny? Upozorňuji, že budou místo 60cm větší 70cm. A ještě nedokážu odhadnout, jestli je možné z levé strany koupelny příčku o 5cm posunout (tudíž zúžit koupelnou), aby v ložnici byl větší prostor v šatně. Tudíž šířka koupelny by byla místo 1800 jen 1750. Díky za názory
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych nechal otvírání dovnitř.
Odpovědět
@jakuda právě mám obavu, jestli nebudou dveře narážet do toho kdo bude stát u prvního umyvadla
Odpovědět
@nelinecek nechal bych to, jak je to na výkresu. Pokud vás trápí, aby dveře nebouchali do někoho u umyvadlka, tak si dejte jen jedno umyvadlo. Máte malou koupelnu (už bych jí nezúžoval), dvě umyvadla bych osobně do takové nedával.
Odpovědět
Co dveře do kapsy?
Odpovědět
Profilova fotka
dveře se otvírají na druhou stranu né na toho kdo bude u umyvadla, tam je prostoru dost pro někoho.
Odpovědět
zasouvačky do pouzdra, já je mám takto řešené a super. A to jsou celoskleněné.
Odpovědět
@rebut cena prosím?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Dala bych otevírání dovnitř. Zašupovací dveře do pouzdra mi u koupelny přijdou zbytečně drahá investice, zejména, když to v tomto případě není nezbytné.... Pokud se bojíte narážení do lidí stojících u umyvadla, dejte dveře průsvitné (ne průhledné samozřejmě), přes které uvidíte, že tam někdo je. ;-)
Odpovědět
pouzdro cca 6000,- + obložka 4 000,- + celoskleněné kalené mastercarre 8000,- + pojezdy 3000,- + kování uzamykatelné 8000,- (nebo oboustranná madla 3000 bez uzamknutí) + práce cca 3000,- (osazení pouzdra + dveře) je to celkem finanční mazec, ale stojí za to... Vstup do koupelny 600 mm je málo alespoň 700 mm nejlépe 800 mm.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta zeleně vyznačená zeď už je vyzděná? Pokud ne, posunula bych dveře ke straně a úložný prostor řešila na stěně u umyvadla. Pokud už je vyzděná, tak je možnost dát místo dvojumyvadla jedno široký dál ode dveří. Otevírání dveří bych neměnila
Odpovědět
Ja bych dala ven
Odpovědět
Článek se načítá
.Jestli Vám nebude vadit tekoucí voda v umyvadlech a vaně u hlavy v ložnici, postel bych dala na jiné místo.
Odpovědět
Dveře jsou OK. Použil bych menší velikost umyvadel - nakreslená sestava má délku 2m, to je do tak malé koupelny příliš. Stačila by 1500 mm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?