Koupelna se sprchovým koutem, co dát na podlahu?

Dobrý den, začali jsme stavět rodinný dům a již nyní přemýšlíme co dát na podlahu (i do sprchového koutu) v koupelně? Nelíbí se nám obklady. Co byste nám prosím doporučili? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím,přeji radost a štastnou ruku při rozhodování atˇ už u čehokoliv.Můj syn řešil nedávno ten samý problém a vyřešil.Stavěl koupelnu v roubence,tudíš tři stěny jsou dřevěnné.Sprchový kout je v prostoru,sklenené uzavírání, na podlaze mozajka z mramorových kamínků v béž. barvě a na to ve stejné barvě navazuje dlažba.40/40.Z vlastní zkušenosti vím,že příliž mnoho barev se brzy okouká.Je lepší koupelně přidat co do barevnosti raději na doplncích,než na tom, co je obtížné změnit.Klasika nestárne a je věčná.A ještě k té mozajce,nedá se na ní tak snadno uklouznout.Ty mramorové kamínky prodávají v Hornbachu na sítce 30/30. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@biton Máme nově zrekonstruovanou koupelnu a na zem jsme dali novilon. Je to krásně měkké a teplé. Příští rok je na řadě spodní koupelna se sprchovým koutem a vidím to podobně. Na zemi novilon a ve sprše mozaika.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?