Koupelna z ložnice - ano či ne?

Dobrý den, mám dotaz na ty, kdo mají koupelnu přístupnou pouze z ložnice. (bungalov 3 kk) Nejdou slyšet zvuky? Jde o to, kdyz partner spi a ja vstanu driv, abych ho zbytecne nebudila A co wc? Máte tohle u ložnice + samostatné a ještě jedno? Říkám si, že když bude to jedno samostatné obsazené, tak těžko pošlu návštěvu na další wc přes ložnici, tam si zajdu max ja nebo manžel... Jak to vidíte vy? Děkuji
Odpovědět
Ja bych udelala pouze jedno samostatne na chodbe. Druhe klidne u loznice. Jak casto se stane, ze budou potrebovat dve navstevy na WC? A kdyz, tak bych toho druheho pres loznici poslala. Bylo by to urcite spis vyjimecne. Jinak si myslim, ze to urcite pres ty dvere slyset bude. My mame koupelnu proti loznici a kdyz manzel do loznice necha dvere otevrene a do koupelny je zavre, slysim tect vodu. Steny mame z Ytongu.
Odpovědět
Profilova fotka
máme u ložnice koupelnu s wc a nic extra slyšet není, taky jsme se toho trochu báli a je to v pohodě, jinak máme ještě malou koupelnu s wc na druhé straně domu, přesně pro návštěvy ideální, ale nemám problém poslat návštěvu i do naší koupelny, což se ještě nestalo. Myslím, že partnera byste spíš budila tím, že budete lozit někam na wc a pak zpátky do koupelny v ložnici- zavírat a otevírat znovu dveře, to je hlučnější řešení než kdž máte vše při jednom- navíc ušetříte místo. Když budete mít dobré dveře, tak to odhlučníte, my si dali raději normální dveře, původně jsme zvažovali posuvné, ale ty tak dobře neodhluční místnost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?