Koupelna z obkladů Rako Defile, jste spokojení?

Profilova fotka
Máte někdo koupelnu udělanou z obkladů RAKO DEFILE??Jak jste spokojeni??Všem moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zatím jen obloženo a nezaspárováno. :-D Zatím se mi to líbí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mám je na chodbách a v kuchyni
Odpovědět
Profilova fotka
No mi se taky moc líbí..Douho jsem vybírala..Chtěla jsem hnědo bílou a nakonec vyhrála tahle,protože hnědých je hodně,jen nejde dokombinovat ta bílá..Nic není prostě tak bílé jak jsem chtěla..jen wenge,by tomu odpovídalo,ale to se mi zase zdálo moc studené..Jesště mám na rozhodování +- 2 dny 8-) Někde jsem četla,že se to blbě vytírá,tak snad to nebude taková hrůza..Dokonce mě na to upozorňovala i paní prodavačka v siku..
Odpovědět
Profilova fotka
@luciana.m Dnes jsem byla velmi překvapená. Defile světlejší hnědou dali u nás na podlahu v jednom obchodě loni v létě a dnes jsem si všimla, když jsem tam byla, že v místě, kde se do obchodu vchází, byl na dlažbě zcela zešlapán vzorek (ten jemný proužek, drážky) a bylo tam úplně vyhlazené, hladké lesklé místo...tmavší než původní barva obkladu. Je mi jasné, že je to frekventované místo ve stupu, ale i tak mi připadá, že za 3/4 roku je dlažba hodně ochozená. nedovedu odhadnout, za jak dlouho by se takto ochodila třeba v RD v zádveří...každopádně mě to překvapilo, proto to zde raději píši pro ty, kteří se rozhodují.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik no to je nepříjemná zpráva..máme ji a zatím v pohodě..uvidíme... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@atrama Taky jsem z toho byla celkem paf, protože jsme ji chtěli původně taky dávat.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky my jsme se nakonec rozhodli pro WENGE..
Odpovědět
@luciana.m my také :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my máme od loňského roku obloženou koupelnu Defile a rozhodně bych neměnila. Vypadá to luxusně. Máme větší koupelnu takže skvěle vynikne. Wenge je ale také moc pěkný obklad ;-) Já se rozhodovala mezi Defile a Vanity, ale chtěla jsem koupelnu do hněda aby působila teplým dojmem. Přeju ať se Wenge líbí i v koupelně, myslím, že jste vybrali dobře :-)
Odpovědět
@monalis Vanity se mi také líbí, hodně moc, v obou odstínech, ale k nám se bude víc hodit to Wenge, doufám, že budeme také spokojení jako ty s Defile :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr určitě budete spokojení. Je to moc pěkný obklad a na ploše bude určitě ještě hezčí. Takhle jsem to vnímala já u Defile ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme Defile - nejtmavší + nejsvětlejší a vybrat k tomu nábytek byla teda síla. Nábytek budeme mít na stěně z těch nejtmavších obkladaček a nakonec vyhrálo od Eggeru Microline zlaté, protože dřevodekor jsem k tomu prostě nevybrala :-|
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucinkafr určitě budete spokojení. Je to moc pěkný obklad a na ploše bude určitě ještě hezčí. Takhle jsem to vnímala já u Defile ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky se mi moc libi a chtela bych ji do koupelny a na zachod :-)
Odpovědět
I my máme Defilé...a moje pocity jsou asi teď takové smíšené...ze 100% nadšení ,když jsem ho v katalogu uviděla jsem se dostala v průběhu obkládacích prací tak na 50%.....Když úplně pominu potíže s kalibracemi....tak mi dost vadí,že v 1.jakosti bylo na můj vkus moc kazových dlaždic.Máme Lappato a v některých místech bílá není vůbec lesklá,ale matná...takže to vypadá,jako že to není umyto od spárovačky:-((( Pak ještě musím souhlasit s petrasafr ,že byl dost oříšek vybrat k němu nábytek,byť na první pohled to působí,že to bude brnkačka. A jak tady psala kirik,tak když jsme se na něj byli podívat v jednom obchodě,tak ho měli na zemi a přesně to samé "vroubky" zmizely a bylo tam jen "vyleštěné,vyšlapané" místo....ale provoz v obchodě a doma o +-4 členech je rozhodně o něčem jiném... Takže snad až se zaspárují i stěny a dá se do koupelny nábytek...budu zase spokojená o něco víc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Máme v koupelně kombinaci tmavé a střední hnědé a bílé a proužkovou mozaiku (siko). Na podlaze tmavá, stěny některé tmavá, některé bílá, s vodorovnými pruhy. Líbit se pořád líbí, s praktičností je to horší - na tmavé podlaze jsou dost vidět mapy. Kdo má tvrdou vodu, na podlahu určitě nedávat tu nejtmavší. Další negativum je tvrdost - je to slinutá dlažba a kdo s tím bude dělat, bude nadávat, až bude mět vyřezávat otvory, vrtat nebo dokonce řezat kamenický roh. Takže spolu s velkým rozměrem, počítejte nadprůměrný prořez a rezervu (místo obvyklých 15% radši 25-30)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme Defilé a teď nám jí obkladači dodělaly i zaspárovaly a je moc pěkná jsem s výběrem spokojená. Jen mě mrzí že to pořád nemůžu ničím umýt tu hnědou je to pořád čmouhaté od spárovačky nemáte někdo nějaký tip aby ta hnědá byla pěkně hnědá a ne čmouhatá :-( . Děkuji za každou radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@werusicka Já jsem tu tmavou myla asi třikrát, nakonec mi to nejlíp šlo s Ceramic od Dedry, je to přímo na mytí po spárování. Ale jinak na údržbu je pořád hrozná :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsi mě moc nepotěšila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@werusicka Já už jsem to tady psala hodněkrát, už se těším, až to vymlátím pryč a dám si něco jiného :-| Dala jsem si Defile jako ústupek, protože vybrané obklady byly šíleně drahé, a prostě tak k tomu přistupuju. Obkladačky křivé jako blázen, navíc ty tmavé jsou na údržbu hrozné, je na nic vidět každá stopa mokrou nohou :-( Ještěže je mám v mojí koupelně, kam nikdo jiný nechodí, tak si dám pozor, ale mít to ve spodní koupelně, kde je velký provoz, tak by mě trefilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já si na defile nemůžu stěžovat..... kromě toho, že jsou těžké / páč je to dlažba/, tak si okladač na nic nestěžoval....koupelnu používáme od ledna a i údržba je v pohodě...... nic hroznýho. \jediný mínus je, když chcete do obkladů vrtat - to je " labůžo". Jedna díra = jeden vrták a vrtá se jedna díra půl hodiny. I po zakoupení diamantového vrtáku za 500kč vyvrtal manžel 4 díry a vrták byl v pr...... Za mě ano - jak design tak údržba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veravera a čím umýváš? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teď jsem měla bref a před tím myslím savo..... a zatím bez problémů.....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ja mam defile tmave hnedou v zadveri a hruza des,v lete z bosych nohou stopy,takze je tam koberec:-Pkamarádku jsem varovala,i přesto z ní má koupelnu a už týden drhne dratenkou centimetr po centimetru,protože z ní nemůže dostat sparovacku:-(koupelna je zralá na vybouchani a kamarádka bude ještě pár let postupně drhnout koupelnu:-/opravdu nedoporučuju.
Odpovědět
Já jsem taky ve fázy drhnutí po spárovačce a je to opravdu hrůza a děs, myla jsem to sand 15x a pořád byly flekatý nakonec jsem použila nějaké drastické odstranovadlo ( manžel to v práci používa na PUR pěnu), smrdělo to tedy šíleně ale nakonec to pustilo,teď vypúadá moc pěkně
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@monalis Mužu se zeptat, jestli máte z Defile udělané kamenické rohy? Nebyl to problém, prý je dost tvrdé.
Odpovědět
Profilova fotka
Defile je silnější obklad,nicméně si s tím obkladači poradili bez problému.Dokonce manžel dělal sám sprchový kout a zvládl to.Chce to mít na to dobrou řezačku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak viz předešlý komentář. :-)
Odpovědět
@monalis Moc dík :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?