Koupelnová umyvadla - isnpirace

Profilova fotka
Ahojte střecháčci, Mám zase prosbu... přemýšlíme,jak udělat umyvadla a umyvadlové skříňky v koupelně... Mám předběžný nákres,ale tam se mi právě pořád něco nezdá...ráda bych umyvadla obdélníková a buď na desku,nebo nějaká polozapuštěná.. můžu poprosit o inspiraci,jak máte dvojumyvadla řešeny Vy? A jaké,aby nestály majlant😊 Moc děkuji 😘
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
My máme ve spodní koupelně na desku obdelnikove, na WC polozapustene takový polooval a v horní koupelně kulaté. Rozhodne nejhur se císti to spodní obdelnikove, to je doba, než ho vyčistit, ty rohy jsou desny. Kulaté jsou nejlepší a ty, co máte navrhnute, budou taky super na údržbu. Jenom bych si dala pozor při výběru na rozmer, aby se umyvadla dobře vešly s baterií na desku a měla jsi mist u baterií na umyvani desky okolo umyvadel. :)
Odpovědět
Na těchto umyvadlech se mi nelíbí, že na jejich styku se spodní skříňkou vzniká ostrý úhel. To bude místo, které se bude obtížně čistit. Doporučoval bych Vám buď něco podobného, ale aby ten roh byl lépe přístupný, nebo jen kompletní desku včetně umyvadel, jako je na přiloženém obrázku. To je na údržbu velmi snadné a zároveň si myslím také velmi pěkné.
Odpovědět
@panelreko Hezký den, můžu se zeptat, co je tohle za umyvadlo?
Odpovědět
Toto je z realizace před zhruba pěti lety a jedná se o dvojumyvadlo Klára z litého mramoru. Ale podobné jsou např. CUBE od Jiky, nebo Theia od Sapho.
Odpovědět
Profilova fotka
Z důvodu praktičnosti jsem rezignoval na umyvadlo na desce a budeme pořizovat toto: https://www.perfecto.cz/umyvadlo-agre...
Odpovědět
Profilova fotka
Také by mě zajímalo😊
Odpovědět
@jakuda na to musí být asi nějaká spešl deska ? vypadá to dobře, líbí se mi to i v kuchyních, ale předpokládám, že cena bude taky stát za to :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw Nejčastěji se na to používá stejná lamino deska jaká se používá na kuchyňskou linky. Nemyslím si, že to výjde dráž než umyvadlo na desce. Spíš naopak.
Odpovědět
aha, tak já jsem myslela, že když se to takhle zapustí, tak je větší riziko, že se tam dostane voda a musí to být nějak odolnější :-)
Odpovědět
@jakuda výš :D
Odpovědět
Profilova fotka
@kataw Klasický vysokotlaký laminát je odolný víc než dost. Vždyť například v kuchyni musí zvládnout i horkou páru z myčky. Jen se do toho otvoru musí dát stejná laminátová hrana jako bývá z přední části desky. Pokud bys lamino nechtěla, nebo mu nevěřila, dá se šáhnout i po lakované dýze nebo corianových deskách. To už budou ale dražší varianty. Na druhou stranu ty desky v koupelně nebývají tak dlouhé (já plánuji metr dvacet), takže ani dražší varianta člověka nezruinuje.
Odpovědět
Článek se načítá
@jakuda supr, díky, vůbec mi nenapadlo, že se vlastně ta hrana dá dát dovnitř :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?