Koupelnové studio Ptáček. Jak jste spokojeni?

Zdravím, přemýšlíme o koupelně, jak to rozvrhnout, co jak umístit atd. Není lepší si zajít do koupelnového studia ( uvažujeme o Ptáček v Přerově), kde nám udělají 3D studii, kde nám napíší i seznam věcí atd. Ještě se chci zeptat, jestli je opravdu lepší a levnější, to vše ze studia objednat a nechat si koupelnu udělat řemeslníkem?
Odpovědět
S Ptackem nemame dobre zkusenosti. Za me dnes bych to udelala jednoznacne tak, ze bych zaplatila bytove designerce za navrh koupelny. Za par korun dostanu 3D realisticky navrh krasne sladene koupelny ve stanovenem financnim limitu a kompletni seznam vsech veci vcetne na mm presne nakresy nabytku pro truhlare. A nikde nemusim travit hodiny, vse pres internet. Sanitu, obklady a ostatni si pak bud objednat pres vodare (maji lepsi ceny), nebo proste jen z netu ruzne, kde maji danou vec nejlevnejsi. Sestre jsem ted doporucila nasi designerku, za asi 1200 Kc dostala do 14 dni navrh nadherne koupelny 7m2, kde maji vse, co chteli, design pecka a prakticka stranka take. Ted to uz jen nekde objednat.
Odpovědět
@andrew1 jestli je to levnější nebo ne, to vám nepovím, protože koupelny a toalety jsme řešili jen s koupelnovým studiem - také Ptáček, jen v Českých Budějovicích. Z vlastní zkušenosti bych ale nepaušalizoval jen Ptáček, Siko nebo někdo jinej, vždy je to o jednotlivcích, kteří se vám budou věnovat. My jsme nějakou představu měli a i tak jsme ve studiu jen nad návrhem nechali asi 2-3 hodiny času. Návrh byl za poplatek, který při odběru zboží z ceny odečetli. Takto jsme ve studiu navrhli a vybrali a pak nám to domluvený řemeslník podle toho udělal. Příště bych to asi řešil znovu tak. Možná když budete mít domluveného řemeslníka, který by zboží objednal na sebe, tak se možná dostanete na lepší ceny, než když objednáte na sebe. Když se to sejde i s nějakou akcí, tak by to taky nebylo špatný. Často se doprodávají levněji nějaké starší kolekce, tak na to taky myslete.
Odpovědět
Asi je to o lidech, my jsme si domluvili schůzku ve Zlíně (Březnici), paní se nám vždy ochotně věnovala, dobře nám poradila a i když jsme tedy už předběžnou představu měli, pomohla nám to doladit. Do ničeho nás netlačila, spíš jen ukazovala možnosti. Vše kolem objednávky proběhlo bez komplikací a za sebe můžu Ptáčka doporučit. Samozřejmě něco jsme si brali i jinde (ne na vše byly ceny výhodnější), ale celkově spokojenost.
Odpovědět
@makymj Muzete mi prosim napsat kontakt na designerku, o ktere pisete? Moc dekuji!
Odpovědět
@makymj můžu také poprosit o kontakt na designérku? :) Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj také bych poprosila, díky moc
Odpovědět
@makymj kolik stojí cca navrhy? :)
Odpovědět
@makymj dobrý den, mohla bych též poprosit o kontakt na designérku? Díky :-)
Odpovědět
@makymj mohu poprosit také o kontakt?
Odpovědět
@houzkova @barus_ka @ptjj @vess Jak jsem psala vyse, sestra platila za koupelnu cca 1200 Kc. Dostala za to asi 6 realistickych pohledu a komplet seznam veci, vcetne poctu obkladu...Navrh resily spolu po internetu, vse, co se nelibilo, zmenila, "necpe" svuj styl klientum, chce, aby byl klient spokojeny a aby to vypadalo, takze se to snazi spolu ladit do spokojenosti obou. Nam delala pani obyvak s kuchyni a temer cele horni patro - loznici, 2 detske pokojiky, pracovnu. A velice lituji, ze jsem na ni nenarazila jeste driv. Usetrila bych si spousty problemu a penez. @bazantovam @marenkas Poslu vam kontakt do IP.
Odpovědět
Děkujeme a nechcete sem přiložit třeba foto co vše Vám dělala? Nebo aspon mě do sz?
Odpovědět
@makymj Pošlete spíš ukázku těch realistických pohledů, to mě za těch 1200 Kč zajímá. Díky. Klidně i tu vaši ložnici, pokojík či obývák.
Odpovědět
Článek se načítá
Ad Ptáček: pošlu jen ukázku, jak Ptáček (Plzeňský kraj) realizoval klientovi zakázku (samozřejmě formou subdodávky, vlastní řemeslníky nemá). Asi nepotřebuje komentář... Jen doplním, že dělali vše, nejen obklady, ale i SDK podhledy a omítky, tj. všimněte si kromě sanity i seříznutého ventilátoru pod podhledem (zapomněli, že tam bude) či "čistého" zapravení dveří.
Odpovědět
@lukoid Napr. Detsky pokojik - vizualizace vs. realizace - nemam povesene obrazky jeste, ale je to presna kopie vuzualizace, vcetne detailu jako je povleceni. Dalsi napr. Koupelna sestry, kdyz je dotaz na koupelny a posledni nas obyvak s kuchyni.
Odpovědět
@makymj mohu poprosit taky o kontakt na designerku.dekujj
Odpovědět
@makymj mohla bych také poprosit o kontakt moc pěkné návrhy dekuji :-)
Odpovědět
@makymj Jaká je pravděpodobnost, že je ta výbava u velkých místností v reálu sehnatelná (pokud není na míru)? Spíš mi přijde, že jsou to většinou postahované free modely nasázené do jednoduché scény, takže nic "designérského". Asi úměrné ceně (i když dost pokud má licence na SW, tak dost pod nákladem, až se divím), ale pro většinu lidí dostačující v tom, jak to třeba může vypadat.
Odpovědět
@lukoid Vse mame v dome na miru, na dekorace v navrhu typu obraz, vaza, koberec, atd. mam seznam - odkaz na ehop na presnou vec z vizualizace. Kazdou tuhle vec jsme probirali. "Libi se vam tento koberec?? Odkaz. Ne, nelibi. Dobre. Najdeme jiny." Nic si nenecham vnutit a kdyz mi neco jen krapet nesedi, nemuzu to mit doma. Vizualizace mam proto, abych se jich drzela do puntiku. Ten obyvak ma temer 60 m2. Kuchyne je uz hotova, byla hotova pred navrhem, protoze jsem chtela navrhnout hlavne TV stenu a videt v prostoru nabytek, abysme neudelali sedacku nebo stul, co tam rozmerove nebude moc OK. Sedacka je napr. BOHM NICE, konferencni stul budeme menit, ale da se i koupit, akvarium samozrejme na miru, lustry mam v seznamu, bodovky jsou v renderu prehnane jen pro osvetleni, tech bludicek v realu doma tolik rozhodne neni. Takze ano, pro me uplne dostacujici, ja nemam rada neutulne pinterestove interiery typu luxusni hotel, kde se vyradi hlavne designer, ale domov konzultovany nami a sladeny designersky. A ta cena je opravdu smesna za vysledek.
Odpovědět
@makymj můžu taky poprosit o kontakt na designérku a případně o info, kolik cca stojí návrh jednoho pokoje ? (ložnice či dětský pokoj) ... moc díky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@makymj mohla by som Vas tiez poprosit o kontakt na spominanu designerku? Podla Vasho popisu by nam take nieco zda sa dost vyhovovalo. Dakujem pekne :)
Odpovědět
@makymj mohu také poprosit o kontakt na designerku? Děkuji
Odpovědět
@makymj můžu poprosit taky kontakt? Děkuji :-)
Odpovědět
@makymj taky prosím o kontakt na designerku. Děkuji
Odpovědět
@makymj mohla bych také poprosit o kontakt na designérku? Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
@makymj Napište prosím tu designérku normálně do příspěvku zde v diskuzi. Je to na hlavu to každému posílat zprávou. Kdyby tu byla napsaná rovou, je tu o 8 zbytečných příspěvků méně. Pomůže to i dalším lidem, co tu diskuzi najdou třeba za rok apod. Děkuji
Odpovědět
FB stranky Interiery Jeanne Marie https://www.facebook.com/interieryjm/ @molanmolab
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?