Jaké máte zkušenosti s žebříkem v lesklém chromu?

Jaké máte zkušenosti s koupelnovým žebříkem v lesklém chromu? Neloupe se, údržba? Na ručníky bychom chtěli používat madýlka, ale i tak mám strach jak bude vypadat? Děkuji za rady.
Odpovědět
Ne, neloupe se, funguje uplne stejne jako bily :-D Rucniky na nej normalne vesime, kdyz jsou mokre. Ale asi zalezi na konkretni znacce.
Odpovědět
jen je třeba si uvědomit, že pokud bude sloužit jako topidlo pak by měl být o 1/3 větší než bílý protože chromová vrstva ubere 30% výkonu otopného tělesa, jiným řešením je stříbrná barva. Co se týče údržby pak na lesklém je vidět vše :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Teplotou by se to loupat určitě nemělo, protože se jedná o galvanické pokovení a ne o typicky chrom. Na údržbu to bude horší v tom, že na tom bude vidět každý otisk, kapky, šmouhy. Ne jako na bílém.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně jak píše vodak01 - byli jsme v Siku a zrovna tam jedna prodavačka vysvětlovala zákazníkům, že ty chromové žebříky mají menší výhřevnost. Docela jsme na to koukali, byla to pro nás nová informace.
Odpovědět
Netýká se to jen chromu, ale obecně všech leštěných kovů. Stejně tak nerez. Jde o to, že ty materiály mají velmi nízkou emisivitu, takže teplo nezáří. Nejlépe vychází matný černý radiátor. Mnoho firem proto v popisu u chromových a nerezových žebříků uvádí, že slouží k nahřívání ručníků. Neb když není radiace, není to radiátor :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?