Kterou ze 2 variant na koupelnu vybrat?

Chtěla bych poprosit zkušenější co už postavili nebo staví o rady, která z těchto dvou variant je praktičtější a lepší. Líbí se nám s manželem obě, ale nějakou musíme vybrat než začneme desku. Sprchový kout se nám strašně líbí Walk in a proto se nám zdá varianta 2 ideálnější. Mezi záchodem a sprchovým koutem by se vlez i nějaký věšák a žebřík. Pračka a sušička je v technické a nebude v koupelně. Díky moc na jakékoliv názory .
Odpovědět
Profilova fotka
Varianta 2 mi přijde lepší. U varianty 1 by člověk ve vaně ležel s hlavou vedle mísy.
Odpovědět
I já se kloním k variantě 2. U varianty jedna bych byla pro změnu vany na rohovou.
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka2017 Varianta dvě se mi líbí více. U první varianty se mi nelíbí, že je wc tak blízko vany.
Odpovědět
@anetka2017 také se mi více líbí varianta č. 2, umyvadlo bych posunula ale blíže k vaně a žebřík nebo věšák dala vedle dveří nalevo od umyvadla. Mít pověšené ručníky nebo župany u záchodu není zrovna hygienické.
Odpovědět
@anetka2017 ja bych sel taky do var 2, umyvadlo soupl bud ke zdi nebo k vane a taky bych dal dvere otvirane do chodby, at je vice mista..
Odpovědět
Za me var. 2
Odpovědět
Profilova fotka
@anetka2017 u varianty 1 bych vyměnil vanu za WC a oddělil bych to zídkou.
Odpovědět
Me se moc nelibi ani jedna varianta. Jednicka je popsana vyse, ale u dvojky mi nejak nesedi jak je tesne u sebe vana a sprchac. Co mensi umyvadlo a rohova vana?
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Myslím, že sprcháč vedle vany tu má vlastní diskuzi a nevidím v tom velký problém. Rohová vana není do menší koupelny vhodná.
Odpovědět
Děkuji všem za rady, nakonec jsme se taky přiklonili v variantě 2. @t_makovice s tím věšákem a žebříkem to je ještě zkusíme nějak doladit, přišlo nám ideální vylézt se sprchy a šáhnout po županu a ručníku. @mirekb dveře by měly být bez problému otvíravé do naši chodby, tak s tím něco uděláme taky @luj89 necháme si poradit případně další rozvržení, nic nás ale už nenapadá co by řešilo scuhou nohou k umyvadlu, záchod schovaný hezky za dveřmi bokem a vylez ze sprchy bokem od umyvadla, vana je spíše rezervní pro děti a sem tam nějakou tu koupel, takže nebude denně využívána. Přijde mi velikost koupelny akorát, samozřejmě byl by tu prostor ještě pro rozšíření do délky, ale na úkor technické.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?