Levné pořízení koupelny

Profilova fotka
Ahoj střecháčci, najde se někdo, kdo vyšetří chvilku a poradí mi, kde pořídit levné koupelny (obklady i sanitu - Geberity už máme)) a příp. pošle fotku? Budeme mít dvě, v patře podkrovní se sprcháčem. Dole jen wc a umyvadlo, sprcháč se dodělá v případě potřeby. Už jsme toho hodně objeli, víme, že nechceme nějaký luxus a strakatinu. Něco přírodního, barva hnědá, béžová, bílá a chtěla bych leštěné (bílé). Počítáme tak max 400,-Kč/m2, rozpočet omezený..takže tak asi :-). Díky moc předem za Vaše komenty.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme z Uni Hobby, mají bílé a k tomu na výběr 3 druhy barvy...jinak např. baumax má ty samé...celkově baumax a uni hobby- dá se pořídit pěkné a levné......konkrétně u těch co máme je velice zajímavá struktura dlažby (protiskluzová).....
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se kouknout na Rako nebo Kwadro (Paradyz) - ceny některých kolekcí jsou víc než příznivé - kolem 220 za m2. My máme asi něco trošku jiného než hledáš, ale pro porovnání, že za tu cenu hezké obklady sehnat jdou :-). Tada realita rako textile: http://www.modrastrecha.cz/blog/mirus... a tady kwadro stacatto: http://www.modrastrecha.cz/blog/mirus... a tady jsou vizu jednoho i druheho: http://www.modrastrecha.cz/blog/mirus... http://www.modrastrecha.cz/blog/mirus... Jinak sanitu mame jeste nenamontovanou od Ptacka - vetsina jejich rada Concept (znackovy vyrobci vyrabi pro ne ve velkych seriich, takze rozumna cena) a umyvadla mame Odensvik z IKEA... Taky mame omezeny rozpocet a pohledat se da, neboj :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@koffen My máme v koupelně omyvatelnou barvu na zdech a novilon na zemi. Původním záměrem nebylo ušetřit, ale mít koupelnu útulnější a beze spár (vzhledem k tomu, že nakonec máme kolem vany a geberitu mozaiku, jsem se spárám stejně nevyhla :-) ). Omyvatelná barva na 30 m2 nás vyšla na cca 600 Kč. Novilon stojí cca 400 Kč/m2. Navíc se to dá kdykoli změnit - znovu natřít a vyměnit PVC je stokrát jednodušší než měnit dlaždice a obklady. Foto mám v albu: http://www.modrastrecha.cz/blog/jajul...
Odpovědět
Já jsem nepočítala, co nás koupelka stála, ale jednoduše - dlažba cca 250 metr, z výprodeje. Obklady bílé kombinace lesk a mat, akce v OBI - 120 korun metr. Umyvadlo 1200, vanička sprchová 1000, WC celkem včetně zabudovaného splachovače v předstěně cca 4000. baterie po 350 Kč. A slouží ke spokojenosti nás obou. Až mě přestane bavit bílá, přemaluju zdi a vyměním závěsy, předložky a ručníky za jinou barvu. Všechno jsme nakupovali postupně v akcích - a značky mi nějak žíly netrhají.
Odpovědět
@inkajanakova Práci dělal manžel, krom rozvodů. Aspon si odpočinul od počítače. Jenom bacha na rychletvrdnoucí spárovačku. Manžel s ní dělal, aniž si všiml, že je rychletvrdnoucí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?