Líbí se Vám tyto návrhy koupelny a wc?

Dobrý den, chtěla bych poprosit o názory na návrhy koupelen a wc v novostavbě RD....jde mi hlavně o obklady.
Odpovědět
Profilova fotka
Pošlete raději i reálnou fotku obkladů, ve vizualizaci vypadá většina obkladů zcela jinak než ve skutečnosti. Jinak na první pohled za mě: sprchovou hlavici bych v obou koupelnách umístila do vertikálního "vzorovaného" pruhu obkladů, nikoliv na bílou část. Obešla bych se bez toho tmavého pruhu obkladu na zdech u země, je tam těch pruhů na zdi potom až moc. Ve velké koupelně bych zrušila ten tenký proužek vzorku imitující listelu (obecně se mi listely nelíbí). A předpokládám, že barva podlahy a těch tmavých obkladů je stejná, ale vizualizace to zkresluje. Ale samozřejmě jde o to, jestli se to líbí vám, pak je lepší se vyprdnout na názory na MS a být spokojená ;-) Jo a dlažbu na záchodech bych dávala rovně, nikoliv diagonálně, to mi připadá jako přežité.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně to přijde trošinku někdy jako divočina. Na zdech se takto vyskytují tři barvy, nechala bych to jen na dvě. Nedávala bych kolem dokola u podlahy ten hnědý pruh, jak již monny3 psala. Osobně mám asi trošku problém s těmi pruhy, jak jsou jak naležato tak nastojato a to většinou po jednom pruhu. U té první koupelny jsou u vany dva pruhy, na druhé straně vany tři, okolo sprácháče jeden pruh a na druhé straně jeden a ještě úzký. Mám pocit, že je tu určitá snaha o symetrii, ale ne vždy to vychází a pak to působí divoce. Ale je to samozřejmě na vkusu každého, takže pokud se to líbí takto vám, nechte to tak být. :-)
Odpovědět
Naprosto souhlasím s @xsona .
Odpovědět
Mně se to docela líbí, ta vana je KOLO? Za mně OK. Kdo to dělal?
Odpovědět
Mě to taky přijde jako velká divočina, moc dekorů a členění. Mám radši čistou jednoduchost. Na malém prostoru obvzlášť. Jinak souhlasím s ostatními je potřeba dodat reálné foto obkladů. Třeba pokud to bude tón v tónu něco ve stylu obkladu textile od Rako tak to zase bude vypadat jinak.
Odpovědět
PS: u toho wc bych dala spíš než dva pruhy vedle sebe, tak jeden pod splachovací tlačítko vodorovně. Takhle to ještě víc umocňuje jak je ta místnost úzká. Víc by to chtělo opticky rozšířit, což by udělal ten vodorovný pruh dekoru.
Odpovědět
jedná se obklad Rako Tulip
Odpovědět
Profilova fotka
Nelíbí se mi to. Co se týká kombinace obkladů, tak naprosto souhlasím s názory výše. Je to překombinované. Navíc ještě bych to obložila až ke stropu. Takhle je to takové ustřižené.
Odpovědět
@hojhoj návrh máme z koupelen Ptáček
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s názorama výše...Rako Tulip jsme měli v koupelně,jednak bílá není rozhodně bílá a pak ta hnědá dlažba byla nevyčistitelná,nějaký fleky,mapy,stále tam zůstával nějaká povlak či co... @eerryy
Odpovědět
@gigi2 a čím jste to udržovala?
Odpovědět
@eerryy Taky musím říct, že se mi to nelíbí. Taky jsme dostali návrh, který jsme nakonec celý překopali, protože to nebylo ono a něco tomu furt chybělo. Je to moc překombinované. Ty pruhy svisle, vodorovně, barevné pruhy, jiná podlaha a k tomu ještě ten nábytek. Moc barev a moc pruhů. Představte si, že tam budete mít ještě ručníky a koupelnu zabydlíte, pak to bude úplně chaos. Zahodit a začít znova. A taky doporučuju v koupelně udělat obklad až do stropu. Nedávno jsem to tu na střeše sama řešila a nakonec si to doma proti všem vybojovala a vypadá to fakt líp. Pokud máte příliš vysoké stropy, doporučuju snížit podhled.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A ještě jedna drobnost. Od zvolené řady obkladů nemusíte nakombinovat úplně všechno. Méně je někdy více. Také máme obklady od Ptáčka Imola Blown a s paní jsem tam seděla a dodělávala návrhy podle vlastních představ. Neznamená, že když někdo umí s programem pracovat, tak je i bytový designér. Jim je to jedno co tam budete mít. Hlavně když prodají. Jo a ještě jedna rada. Pokud budete od nich kupovat sanitu, tak pořádně měřte. Pokud koupíte něco špatně, tak to zpět jen tak nevezmou. Chtějí 60% z prodejní ceny + dopravit vrácený výrobek do centrálního skladu výrobce na vlastní náklady. Osobní hořká zkušenost. Jedno umyvadlo Roca nám takhle zbylo úplně nové, protože jeho vrácení by nás vyšlo dráž než kolik stálo. Špatně jsem měřila. Mimochodem je na prodej za poloviční cenu, než jsme ho koupili. Kdybys měla zájem ho vidět mám fotku. Podrobnosti můžu zaslat do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@eerryy po všech možnejch pokusech vlastně jen vodou,bylo to tak nejlepší...
Odpovědět
Moc se mi nelibi koupelny, kde jsou dekory svisle a vodorovne zaroven. Bud jedno nebo druhe. Na wc bych taky nedavala ten pas hnedych. V malych mistnotech bych volila jen svetle odstiny. ;-)
Odpovědět
Vyhnal bych to asi také až do stropu, ale osobně nemyslím, že je tam až tak moc dekorů. I když mé gusto to úplně není...
Odpovědět
@eerryy osobně bych dávala obklady na šířku, ne na výšku, nelíbí se mi to, za umyvadlo bych dala shora dolů pruh mozaiky, taky u vany, kolem dokola pak pás inzerta a listely, ten tmavý pás tam ani být nemusí, nějak takhle.....:-)
Odpovědět
@regnatka váš návrh je super, vezmem si inspiraci jinak všem děkuji za připomínky, ať už kladné nebo záporné, po neděli to budeme s paní ve studiu ještě předělávat, tak snad se nám to povede ;-)
Odpovědět
@eerryy mohu se zeptat, jaký je rozměr místnosti pro samostatné wc?
Odpovědět
@chiquitabonita wc má 90 cm na šířku a na délku 186 cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?