Má někdo zkušenost s vaničkou z litého mramoru?

Zdravím, má někdo praktickou zkušenost s vaničkou z litého mramoru? Je pravda, že ten velký "špunt" zabraňuje dobrému odtékání vody? To je zatím jediný názor co jsem slyšela. Tím , že je tam plýtká a nedostatečně rychle to odtéká, tak pak musí po každém sprchování vytírat. Nebo je to jen chyba při dělání odpadu a montáži a provedení atd. Prý nemají sifon a ten špunt slouží místo toho. Díky moc za odpovědi - SPĚCHÁ - už jsem byla rozhodnuta a tímto to je ohroženo :)
Odpovědět
Máme Ravaku Perseus Pro: https://www.ravak.cz/cz/sprchove-vani... Ta krytka sifonu (není to "špunt") dobrému odtékání nezabraňuje. Samozřejmě, že se to musí občas vyčistit. Odtéká to dostatečně rychle. Nic nevytíráme. Pod krytkou sifonu je normální sifon. Sifon má.
Odpovědět
Zdravím, vždy je to tom, kolik pojme odpad (tloušťka odpadové trubky) a jaký objem vody vám dovolí sprchová hlavice. To diskutujte s instalatérem. Osobně máme Riho Kolping (viz http://www.riho.cz/sprchova-vanicka-k...) - je jen 3 cm vysoká, takže žádný styl OBI atp. Ceníkovka byla sice 7000 Kč, ale každý dodavatel má možnost jí dolů, my ji měli nakonec za 4500 Kč. Je to vč. sifonu a snad i podpěr, pokud by měl být vyšší, ale to jsme nevyužili. Problém s odtokem vůbec nemáme, jen to samozřejmě chce čas od času vyčistit, protože třeba dlouhé vlasy se tam kupí fest.
Odpovědět
díky za odpovědi :) a rady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?