Má smysl objednat Jika Pearl? Zaleží na povrch. úpravě?

je rozdíl v materiálu s povrchovou úpravou u sanity a bez?
Odpovědět
Profilova fotka
kazdi vyrobca tvrdi ze ano :-) ci je to jika, laufen, roca, kolo alebo ine fabriky, kt. produkuju saitu... je to spec. uprava povrchu sanity... zevraj sa lepsie cisti, kvapky vody stekaju a neusadza sa vony kamen... osobnu skusenost ale nemam :-| my mame umývadlo od laufen bez tejto povrch. upravy, pri kupe ma ani nenapadlo, ze by som chcela kupit nieco specialne... mna by prip. zaujimalo - ak sa ozve niekto kto doma ma takuto spec. upravu na sanite - ako dlho ta uprava vydrzi - je to na vecnost :-) alebo len kratkodoby, niekolko rocny obchodny tah od vyrobcov?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ráda bych obnovila diskuzi.. Má smysl vrážet do spec. úpravy povrchu peníze navíc? Díky ..
Odpovědět
V katalogu Siko jsem našla poznámku, že tato úprava nelze udělat uvnitř mísy. Pak nechápu, k čemu je to vůbec dobré. My budeme kupovat bez úpravy. Čistit to budu muset tak i tak:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Naivně jsem objednal umývátko do WC a umyvadlo Jika Cubito s povrchovkou Pearl. Celkově každé za 1000Kč nahoru. Skutečnost je ta, že je to uplně k ničemu, ulpívá na tom špína uplně stejně, jako bez té "zázračné" povrchovky, voda z toho ztéká stejně...jediný rozdíl je v tom, že jsem o 2 litry chudší. Jestli to ve mě bude hlodat, klidně obětuju čas i finance na soudního znalce a jdu do reklamace. Pokud umyvadlo stojí 1000-1500 a za úpravu Pearl si nasadí dalších 100%, pak očekávám nějaké znatelné rozdíly ]-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?