Máte někdo vanu Rosa 95 od Ravaku?

Profilova fotka
Budeme mít kouplenu,kde bude i sprchový kout a potřebuju vanu, nemoc zbytečně velkou..Viděla jsem vanu Rosa I i Rosa II, zdají se mně být zbytečně široké, přemýšlím o vaně Rosa 95..máte zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 Zkušenost, zatím, nemám, ale budeme mít taky. Takže zkušenosti začneme čerpat tak za dva měsíce :-) doufám, že volba byla správná..
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenkas snad jo, my zatím stále vybíráme.sice by nám v pohod vyšla do koupelny i větší, ale ta Rosa I je zase dost velká, nevím..jak máte velkou koupelnu?
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 Tak my budeme koupelnu předělávat, vlastně stavět novou. Každopádně s tím vybavením, které chceme v koupelně mít, by se nám širší nevěšla. Dělají i šířku 90, ale když můžeme mít těch 95, tak proč toho nevyužít. :-)
Odpovědět
Máme Rosa II, a je to super koupáníčko :-) Mě zase ta 95 přišla uzoučká. Co človět to názor :-D Hlavně záleží na prostoru, do kterého vanu můžete usadit... @evisek213
Odpovědět
Profilova fotka
@sarka49 vanu můeme dát i 105...ale zdá se mně široká, i na myytí vany..nevím..zatím se rozhodujem..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@ruzenkas @evisek213 Holky máte nakonec tu vanu Rosa 95? Nevím, jestli koupit Rosa 95 a nebo Fortuna Laguna 160x100. Není ta Rosa 95 moc úzká? Dá se tam normálně sednout?
Odpovědět
Profilova fotka
@elisa194 my ji nakonec nemáme,takže neporadím...
Odpovědět
Profilova fotka
@elisa194 My tu Rosu máme a já jsem fakt spokojená. Krásně si tam lehnu, místa je dost - je to pro mě pohodlnější než klasická vana kterou jsme měli před. Za mě super.
Odpovědět
Profilova fotka
@ruzenkas Ahojky , my jsme také koupili vanu Rosa - máme rozměr 105x160 a je SUPER ! Ještě ji teda nemáme v koupelně usazenou , ale zkoušeli jsme si ji v Siu a je opravdu pohodlná :-) Jen mám takovou prosbičku ... nemáte k ní někdo dokoupené madlo ? Má drahá polovička si ho chce k vaně pořídit , ale mám z toho obavy ( ohledně údržby - aby si na něm nedělala plíseň , nebo se nějak neoloupala ta barva, a také jakou má životnost atd ... ) poraďte prosím ! Děkuji ....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , my jsme také koupili vanu Rosa - máme rozměr 105x160 a je SUPER ! Ještě ji teda nemáme v koupelně usazenou , ale zkoušeli jsme si ji v Siu a je opravdu pohodlná Jen mám takovou prosbičku ... nemáte k ní někdo dokoupené madlo ? Má drahá polovička si ho chce k vaně pořídit , ale mám z toho obavy ( ohledně údržby - aby si na něm nedělala plíseň , nebo se nějak neoloupala ta barva, a také jakou má životnost atd ... ) poraďte prosím ! Děkuji ....
Odpovědět
no my by zajímalo, chtěli jsme vanu podezdít do kulata, ale nevíme jak vyřešit revizní dvířka?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Co se týče revizních dvířek, tak ty jsem zajišťoval přes firmu KARTEX: http://www.pozarni-ochrana-staveb.cz/... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?