Mozaika nebo větší formát obkladu na odkládací plochu u vany

Ahoj všichni. Potřebovala bych poradit ohledně obložení předezdívky u vany, kde vzniká odkládací plocha. Svislá zeď, na které bude baterie a vana, je obložená mozaikou. A teď se rozhodujeme, co je lepší - dát na tu odkládací vodorovnou plochu větší obklad ve stejné barvě, aby tam bylo méně spár nebo je to jedno a hezčí bude, když všude dáme mozaiku? Děkuji za váš názor :-)
Odpovědět
Ahoj a máte větší obklady i jinde nebo okolo vany nebo je mozaika jen pod tou baterii? Já osobně bych se přiklonil k mozaice i u předezdívky. Je to více pracné, takže záleží jestli si to budete dělat sami a chce se vám do toho, větší obklad půjde rychleji. Možná by to chtělo fotku nebo info jak je obložený zbytek koupelny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě jednoznačně mozaika, mám také a denně ji u koupání obdivuji, je to pro mě perla celé koupelny...
Odpovědět
@uboot Celá koupelna je obložená obklady 50x50 a mozaika je jen u vany na předezdívce a pak proužek nahoře kolem dokola. Obkládají nám to řemeslníci. Ale šlo mi o to, že mozaika došla a není zrovna nejlevnější. Tak jestli tam dát větší obklad, který nám ještě zbyl nebo doobjednat tu mozaiku. Taky jsem si myslela, že třeba ten větší obklad bude lepší na údržbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych dal větší obklad, je to fakt lepší na údržbu, v mozaice je více spár, tudíž vetší možnost držení se plísní a pokud vám zbyl obklad a mozaiku byste museli objednat, tak bych to neřešil a doobložil to tím co máte, když je celá koupelna klasickými velkými, ta mozaika aspoň pěkně vynikne.
Odpovědět
my mozaiku doma máme a mě se to líbí..:)
Odpovědět
Asi už máte hotovo a je to pasé, ale tak to bych zvolil větší formát. Ať nemusíte objednávat a taky ušetříte, mozaika je fakt drahá a jak už jste říkala bude se to určitě i lépe udržovat. Jak jste to nakonec vyřešili?
Odpovědět
@uboot Nakonec jsem dokoupila mozaiku a dala ji tam. Vypadá to moc hezky. Ten větší formát budu mít aspoň do zásoby, kdyby někdy bylo potřeba něco vyměnit. Díky za reakci :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@ppavlinecka Pravda záloha se vždycky hodí :-). Důležité že se vám to líbí a jste spokojení a to je hlavní, tak ať vám dobře slouží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?