Mozaika v koupelně, máte ji? Jak je to s údržbou?

Profilova fotka
Máte prosím někdo mozaiku ve sprchovém koutě nebo kolem vany?? Zajímá mě, jak je to s údržbou... Chtěla bych mozaiku do celého sprchového koutu a nevím co to bude dělat...Děkuji za každou Vaši zkušenost. ;-)
Odpovědět
@lorrelai ahoj já mám zkušenost ze dvou koupelen. První v pronájmu, tam byla ve sprše mozaika skleněná a mix barev což bylo moc fajn na údržbu. Nebylo na tom nic vidět. Doknce byla mozaikou udělaná i podlaha. Doma máme přírodní kamennou mozaiku a hodně tvrdou vodu a dělá to neplechu. Příště bych šla do skleněné. Ta mozaika nám pouští na ostatní dlaždice "oranžovou narezlou" barvu. Do té bych už znovu nešla, ne přímo do sprchového koutu. Máme ji i na zemi i na stěnách. http://www.siko-koupelny.cz/kamenne-m...
Odpovědět
Profilova fotka
budu mít skleněnou mozaiku ve sprše i na obezdívce vany (obloženo by snad mělo být teď o víkendu...); skleněnou jsem si vybrala nejen kvůli vzhledu, ale i lepší údržbě (jak psala @kofinka - máme hooodně tvrdou vodu...), tak snad to bude OK :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Máme mozaiku ve sprchovém koutě pod panelem a kolem vany a zatím dobré, nicméně si myslím, že bílé spáry ve sprchovém koutě po čase asi nebudou moc bílé.
Odpovědět
@lorrelai Mám mozaiku ve sprchovém koutě a kolem vany a zatím super. Spáry mám světlebéžové, bílé bych si nedávala. Fotky mám ve fotoalbu
Odpovědět
Profilova fotka
Máme mozaiku ve sprchovém koutě na podlaze i na boku vany - údržba úplně v pohodě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?