Na wc máme klasický radiátor - jak ho "schovat"?

Profilova fotka
někde jsem viděla, že ho měli schovaný v jakoby takovém "truhlíku" z kachliček - ale už nevím kde jsem to viděla... poradíte někdo? prosím i o fotečky.. díky moc...
Odpovědět
schovat do sadrose a oblozit a nezapomenout na vetraci mrizky aby teplo mohlo ven :-)
Odpovědět
Na otázku odpovím otázkou... A proč ho chcete schovávat? Mně nepřijde, že by byl radiátor nějaký ohyzdný a musel by se schovávat. Radiátory se běžně v domácnostech nachází a není to nic pobuřujícího, za co by se člověk musel stydět. No bóže, tak máte na záchodě radiátor. Já nevím, mám pocit, že dneska už se žene všechno do extrému. Maximálně bych dala na tu trubku, co vede k radiátoru nějakou bílou trubku nebo takovou tu pěnovou trubku. Omlouvám se za tento názor, ale fakt bych to tak nehrotila. ;-)
Odpovědět
Mě taky nepřijde, že by se musel schovávat. To by mi víc vadila ta odpadová trubka od umyvadla. (nemůžu si teď vzpomenout jak se tomu říká odborně :-) ) Mě se líbí když je ta trubka nerez, pokud má být vidět, ale radiátor je v pohodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně taky přijde, že tam prostě patří, vůbec to nevypadá zle, maximálně bych taky schovala přívodní trubku jak píše alcar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Úplně stejně jak psala @kofinka-radiátor by mi nevadil vůbec,ten sifon bílej by mi ale drásal nervy dost...každej jsme jinej ;-) ...když už schovat,tak bych volila taky ten sádroš...
Odpovědět
nezbývá mi než souhlasit s ostatními, ten radiátor bych nechala jak je, ničemu tam nevadí..taky se mi spíš nelíbí ten bílej sifon pod umyvadlem :-) - i to byl důvod, proč my na WC umyvadýlko nemáme! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?