Namaloval by někdo návrh koupelny?

Profilova fotka
Chystáme se na koupelny, bohužel jsme bez návrhů. Obklady chceme koupit přes internet, takže nebudeme využívat služeb koupelnového studia, co se týká graf. návrhů. Bohužel nemám v PC žádný garf. program, na kterém bych to mohla spáchat a na papír malovat návrh je úmorné, protože nelze opravovat, měnit. Říkala jsem si, že zde je hodně šikulek, které baví bytový design a že by se třeba někdo našel, kdo umí s graf.programem pracovat a hlavně je to jeho hobby. Kdyby si někdo našel na mě čas, byla bych strašně ráda. Představu koupelen mám, jen bych to chtěla vidět namalované ;-)
Odpovědět
http://www.siko-koupelny.cz/planovani/ ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janapro Díky za odkaz, bohužel zatím se mi nepodařilo program aktivovat. Třeba aktivační údaje dorazí zítra.
Odpovědět
Profilova fotka
@janapro Tak jsem v háji. Skončila jsem s plánováním dříve, než jsem začala. Naše koupelna má atypický tvar, nelze vybrat z jejich nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik vím, že kamarádka kreslila skladbu na čtverečkovaný papír - je to sice takové primitivní, ale udělala to moc pěkně a obkladači se v tom krásně vyznali, kdyby se Ti nic nepodařilo sehnat.. Ale chce to mít dobrou představivost ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ladida.l To já právě na čtverečkovaný papír dělám. Představu mám, ale potřebovala bych to překreslit v nějakém grafickém programu, abych to mohla upravovat, ne pro obkladače. Obkládat mi to bude manžel a tomu to nakreslím přímo na zeď :-D
Odpovědět
@kirik A od koho máš vybrané obklady? Program co mám já pracuje pouze s obklady Paradyz, takže pokud máš nějaký od nich, klidně ti ho udělám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana3333 Jano, díky za nabídku. Vím, že má Paradyz program, ale k tomu je zapotřebí mít ještě Cad nebo podobný program a ten já nemám. Mám vytipovaných několik obkladů. Návrh ze dvou barev zvládnu sama na papíře, na to nepotřebuji žádnou velkou představivost. Nedaří se mi ale na papíru návrhy ze tří barev, protože tam bych to potřebovala vidět barevně a měnit a zkoušet, takže čtverečkový papír je na to velmi nešikovný. Z Paradyzu se mi právě líbí tříbarevná kombinace barev obkladů Palette/Farbi - hnědá, tyrkysová, bílá.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik k paradyzu neni nic potreba.. taky nic jineho v pocitaci nemam a paradyz jsem si stahla a vytvorila v nem koupelnu
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka Opravdu? Tak to já asi naletěla manželovi, který mi řekl, že je to třeba...asi se mě chtěl zbavit nebo měl strach, že ho zase budu s "bydlením" otravovat :-D Tak já ještě na to jednou mrknu. Díky. Problém je, že jsem celkem antitalent, co se týká práce na PC a hlavně na to nemám přes den čas s dvěma prckama a večer a v noci jsem stále odvolávaná svým nenasytným kojencem, který si myslí, že přicucávat je správné co půl hodiny, když mu rostou zuby :-( Jakmile začnu studovat nějaký manuál, už řve, to se pak holt blbě něco tvoří.
Odpovědět
@kirik S tímhle programem se naučíš celkem snadno, nepotřebuješ žádný manuál, na základy postačí chvilka. A 3D návrhy dělá pěkně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jana3333 Tak jsem opět v ... hati. V tom programu se nabízí 5 tvarů koupelny, ale ani jeden nemáme. Skončila jsem tedy hned na začátku :-S
Odpovědět
Profilova fotka
a jaký máte tvar?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kirik tak si zkus hodit nejpodobnejsi tvar co ti nabizi a pak to doladit zdi, která se dá dodatečně přidat, takhle jsem si delala pricku mezi WC a ostatnim prostorem, muzes si nastavit vysku, takže ji hodis stejne vysokou jako je vyska stropu ;-) tohle by snad šlo
Odpovědět
Profilova fotka
@pindruzka Díky za tip, to zkusím, to by snad šlo.
Odpovědět
Profilova fotka
@hhranolka Tvar těžko popsat. Výchozí je obdélník, ale na jedné straně je zkosení uprostřed (zúžení) a pak stěna zase pokračuje rovně, takže takový odskok.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
@hhranolka Dobrý den mohu poprosit o info, kde si stáhnu program Paradyzo Také se teď snažím si rozbrhnout koupelnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu poradit Sweet Home 3D. Stáhneš si ho, v něm si vytvoříš půdorys tak, že si prostě naskládáš stěny přesně, jak potřebuješ, je možné i kosit stěny. Co se týče obkladů, ty jsem pak dělala tak, že jsem si vkládala na zeď "krabice" v rozměru obkladu (tj, třeba 0,5cm široké a pak 20 na 60 nebo jak to budete mít) a dala jsem jim texturu přímo těch mých obkladů, které jsem u výrobce stáhla z internetu :-) z počátku se to jeví jako nemožný nápad, ale nakonec jsem se s tím poprala docela pěkně - jen si to chce vytvořit systém, pak už jsem to sekala jak Baťa cvičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkakll přímí na paradyz
Odpovědět
@hhranolka mohla bys mi ho prosím poslat do zprávy? tady se mi nic neobjevilo
Odpovědět
@jana3333 jéé já mám vybrané obklady od paradyz sorenta sorro bianco ,ale nemám ten cad ,můžu si návrh i tak nějak vytvořit?
Odpovědět
poslední aktualizace nejde stáhnout,při zbývající poslední stažené sekundy to hodí chybu,nevíte co s tím?
Odpovědět
Profilova fotka
@carbla už to dávno nemam
Odpovědět
@hhranolka aha viděla jsem, že jsi včera ráno opovídala sarkall a myslela jsem, že jsi vložila odkaz, který nejde vidět, tak to se omlouvám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@carbla jojo musíš si ho najít :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?