Návrh hnědé koupelny

Zdravím, vybrali jsme si barvu do koupelny a udělali nám návrh koupelny, akorát nám to přijde strohé, poradíte někdo co by jste změnili, jak upravili atd.? Barva podlahy je ve skutečnosti o trochu tmavší. Pár nápadů máme, ale zajímá mě i Váš názor a rady. Moc děkuji
Odpovědět
mě to nepřipadá strohé, až tam přibydou koberečky, ručníky a další serepetičky na vanu tak to bude působit také jinak... já kdybych si vybírala další koupelnu určitě bych se vyvarovala tmavé podlahy, je na ní všechno vidět (prach, vlasy...), příště bych si vybrala světlejší podlahu s tmavšími spárami... přidala bych do koupelny nějakou větší komodu (třeba pod to zkosení stěny) na ručníky, fén, a podobný kravinky, který se vám pod umyvadlo nevejdou, nikdy není dost úložných prostorů :-)
Odpovědět
Dobrý den, my máme také hnědo béžovou koupelnu. Řešili jsme to jednou hnědou kachlí a jednou bordurou, posílám foto pro představu (i když je to špatně vidět). Máme také tmavou dlažbu, ale je taková jakoby mourovatá - v podstatě hodně podobná jako na Vašem obrázku a jsem s ní spokojená. Moje mamka má světlou dlažbu a ta byla pro mě ve výběru odstrašujícím příkladem.
Odpovědět
mně taky nepřijde strohá a líbí se mi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čo tam po farbe a serepetičkách, to WC hneď oproti dverám je dosť zlé. Fakt ako trón :) Budete si v tejto miestnosti umývať zuby a na umývadle budú kefky? Ak áno, tak si vždy spomeňte, že pri splachovaní mikročiastočky doletia až do vzdialenosti 2 metre. Asi je to druhá kúpelňa v dome, keďže je podkrovná, ale podľa mňa je tam veľa nevyužitého priestoru a celkovo to rozmiestnenie je čudné... Kde ti robili návrh?
Odpovědět
@slaste návrh nám dělali v siku, teď řešíme trochu změnu, tak jsem zvědavá jak nám dopadne vizualizace :) Je to horní koupelna, spíše budeme užívat tu spodní, tady spíš jen když se budeme chtít naložit do vany :)
Odpovědět
Profilova fotka
Me se teda moc libi jak barva tak rozmisteni. Presne jak rika @casmaria, az tam prijdou koberecky a dalsi serepeticky tak to bude super. Ta rimsa nad vanou by klidne snesla nakou kyticku. @slaste Pokud to pri splachovani lita az 2 m daleko tak by asi kazda koupelna mensi nez 4 m byla nezkolaudovatelna. A malokdo ma tolik prostoru aby si mohl dovolit mit koupelnu velikosti garsonky. Leta jsem zila s koupelnou kde byl zachod cca metr od umyvadla a nikdy me zadna E. colli neskolila, takze tyhle obavy povazuju za urban legend ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@amenophus Toto nie je urban legend. Preto treba dávať poklop dole, ale nie každý to robí. A čo sa týka kolaudácie - už vidím pracovníčky na stavebnom úrade, ako sledujú výskumy vedcov z Arizonskej univerzity a podľa toho určujú podmienky kolaudácie :) V prvom rade som však kritizovala rozmiestnenie - je škoda, že v takej peknej a pomerne veľkej miestnosti človeku po otvorení dverí padne zrak hneď na WC. Ten priestor si žiada iné rozmiestnenie.
Odpovědět
@stale ma pravdu. Ten zachod uprostred neni moc sikovny.... ja bych dala vanu vodorovne na stenu s oknem a prisunula pod sikminu(pul vany pod sikminu, pul u okna) zmena okna pokud je mozna, aby clovek pri sprchovani nestal v okne. Zachod na misto stavajici vany, vedle zebrik.umyvadlo by zustalo na srejne stene(diky chybejicimu zebriku by mohlo byt vetsi) ale zas by musely byt dvere ven...
Odpovědět
Profilova fotka
hezké a vy tam nebudete mít pračku?
Odpovědět
@antoanies pračku budeme mít v technické místnosti :) teď nám udělali menší úpravu koupelny a řekla bych, že už to vypadá lépe, teď mi přišla jako když jí něco chybí.
Odpovědět
A muzeme se podivat na novy navrh?
Odpovědět
@mbb2214 prozatím jsme změnili jen obklady a teď ještě řešíme, že by jsme vanu a wc dali jinak :) jinak změna obkladu nám to trochu zlepšila, ale ještě musíme pořešit rozvržení :) fotky přikládám.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mozaika vypadá opravdu lépe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luciik7 mě se strohá jednoduchost líbí, barvy tam máte tři, mět o přijde nenápadné, hezké, čisté. doladit se to dá ručníky
Odpovědět
Profilova fotka
@slaste je fakt, že uspořádání mě taky zarazilo a udělala bych jinak. já koukala fakt jen tu barevnost, na kterou byl dotaz :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@luciik7 ta mozaika je taková výraznější. pokud jste na mozaiky, tak je to asi hezčí. já mám raději tu strohost, mozaiky moc nevyhledávám. jinak teda vanu budeme mít taky pod oknem, jak tu někdo radil. já do ní nepolezu, budu mít sprchu, tak je mi to fuk. stejně tam bude mléčné sklo, tak snad muže nikdo okukovat nebude :-D jo a ve spodní koupelně budeme mít umavadlo hned vedle wc, ani metr od sebe, natož dva :-D ale je fakt, že tam nejsou v plánu kartáčky. to bude denní, provozní koupelno prádelna
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?