Návrh koupelny

Ahoj, řešíme koupelnu a nemůžeme se dohodnout na uspořádání. Rozhodujeme se mezi dvěma možnostmi. Koukněte prosím na to a poraďte která se vám zda lepší. Nebo třeba někoho napadne úplně jiné a lepší uspořádání. Moc děkuji za pomoc.
Odpovědět
Pokud tam máte samostatný sprcháč, tak bych šla do normalní vany, ne rohové. Opticky zabere mnohem míň místa, prostor ke koupání nabízí stejný a sprchovat se v ní předpokládám nebudete. Přemýšleli jste už, kde budete mít žebřík nebo místo na ručníky?
Odpovědět
@jitavrtule Popravdě vůbec ne. Zatím jen to hlavní rozmístění. Manžel je pro variantu s rohovou vanou, já pro tu druhou.
Odpovědět
Rohovou vanu určitě ne! Já osobně bych popřemýšlela nad tím udělat sprcháč walk-in tam, jak je záchod a záchod dat tam, kde je teď sprcha. Nevím teda jak velké a jak vysoko máte okno, ale mám zkušenost, že i když je ve sprcháči přímo okno, tak to nevadí, když je vhodně umístěné. Vanu bych nechala, tam, co je a určitě tu obdélníkovou. Když byste posunuli dveře víc vlevo, tak by se Vám tam mohly vejít i třeba dvě umyvadla a hned od stěny, na které jsou dveře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, za mě také rohovou vanu ne. Zbytečně zabitý prostor, takže bych volila určitě variantu číslo 1. Řešení od @jitavrtule se mi také líbí.
Odpovědět
Libi se mi vic rohova, ale vsichni prispivajici tady maji pravdu. Varianta 1 bude lepsi 🙂 taky to tak udelame, i kdyz se mi libi vic 2.
Odpovědět
Také mě hned praštilo do oka dát místo wc sprcháč.Jinak vanu každopádně klasiku.
Odpovědět
No otevřít dveře a hned vidět WC v koupelně mi nepřijde ideální. Dala bych tam sprcháč, vanu normální.
Odpovědět
Původně jsem uvažovala nad variantou sprchový kout místo wc, ale lézt pokaždé když chci vyvětrat do sprcháče mi nepřijde praktické. Vanu tedy klasickou a asi blíž ke dveřím... 🤔
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych dala hned za dveře normální vanu rovnou, za ní záchod a dozadu do toho výklenku sprcháč, jak už psaly holky. Pokud je to okno v rozumné výšce, tak to ničemu nevadí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?