Návrh koupelny bílá a dekor dřeva

Profilova fotka
Ahojky prosim mohl by mi nekdo poradit. Jak by se dal udelat jeste jinak oblozeni koupelky? Mistnost bude tmava proto bila a dekor. Nejak mi nesedi ta strana se zrcadlem a napadl me jen pruh o dvou dlazdicich nez cele. Mate nekdo takovou koupelku?
Odpovědět
Profilova fotka
mě se to líbí, ale i ten nápad s tím, že nebude celá stěna za umyvadlem dřevo, ale jen středem pruh za skříňkou a zrcadlem a boky bílé :-) jen tedy ten topný žebřík bych dala spíš na stěnu mezi sprchu a vanu ;-)
Odpovědět
Jj zebrik mezi sprchu a vanu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r @blahova_andrea Dekuji myslite pod okno nejaky mensi? Taky jsem si s tim to pohravala ze bych mohla mit skrinky u dveri po novu nebo po staru pod oknem. Poprosim o upravy a uvidime. Moc dekuji Jeste premyslim ze bych zrusila to u wc hnede az ke stropu ukoncit to v pulce hm?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucii_eri nejaky mensi nebo spis na sirku delany;-) u toho wc me to taky zaujalo.proc je tam takovy "komin" :-N
Odpovědět
Taky mame jen drevo a bilou..plus navic kus cerny mozaiky..mam vizu u sebe... jinak mame realizovano a jsem nadsena
Odpovědět
@lucii_eri S tim ukoncenim "hnedeho" nevim. Bude to hezke asi tak i tak. Ten zebrik mit mezi vanou a sprchacem je super, ze pak nemusite vylizat odnikud mokra pro rucnik. Je to drobnost, ale uzijete to denne. Je pravda, ze pod oknem bude to topeni male. To je pitome.
Odpovědět
Profilova fotka
@misadan podivam se dekuhi:) @jose10r @blahova_andrea no abych pravdu rekla vubec nevim co to je:D musim se podivat do nakresu:D a jestlintontam byt musi
Odpovědět
Profilova fotka
@jose10r ale na vytopeni bude podlahove tak ten zebrik spise na odkladani ci na pritopeni. No podivam se co je k dispozici ale zkusim napsat na navrh ale okno bude vice jak metr tak by nemuselo byt tak male... Puvodne bylo vice mista mezi oknem a sprchou ze se tam ten zebrik vesel ale okno se posunulo kvuli garazi
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak dvere budou tmave v celem baraku nevim proc nam dali bile:D ale detail
Odpovědět
@lucii_eri predpokladam ze ten komin u wc by mohl byt odetrani kanalizace...taky to tak mame:) schvalne sem si to tam tak nechala dat..radsi tu nez na druhej zachod..tady sem to zakomponovala:D
Odpovědět
@lucii_eri nejde o vytapeni, ale at schnou rucniky. Zatim jsme v byte a rucnik u umyvadla, ktery nemame na zebryku, je furt mokry jak drzka. Velke rucniky mame na topeni s casovacem a topeni se vzdycky vecer pusti automaticky na 15 nebo 30min a rucniky se vysusi.
Odpovědět
Profilova fotka
@blahova_andrea @jose10r @misadan tak uz mi tu pristal opraveny nahled co myslite lepsi? Zebrik tam vypada o mnoho lepe:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Protejsi strana
Odpovědět
@lucii_eri za me pekny:) a koukam, ze mate taky dvere a oblozky jiny:)
Odpovědět
Pěkný :-) Mě se ale víc líbí ta první varianta, kde je za umyvadlem celá stěna va dřevě a zdruhé ten žebřík :-)
Odpovědět
@lucii_eri krasne. A u teto varianty se schovanym koutem muze byt klidne klasicka rohova vana treba 140x140 a zaae byste meli rucnik nadosah i z vany.
Odpovědět
Rohová vana žere moc vody :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Vybrali jsme atyp vanu 170cm pac jsme vysoci doma mame rovnou 140. Vnitrek vany je uzsi takze spotreba vody nebude tak dramaticka. Pohledam foto. Vedle vany bych chtela dat bud skrinku nebo tyce na rucniky. Dneska jsme resili jeste ten zachod zda otocit ale to bychom meli nohy ve vane takhle dostaneme jen dverma :D takze to tak nechame preci jen toto nebude hlavni wc:D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?