Návrh na rozmístění sanity a obklady

Profilova fotka
Zdravím všechny, sice jsem prošla snad všechny diskuze, ale stejně, můžete mi poradit z rozmístěním sanity? Nebo případně přidat fotku, jestli takto koupelnu někdo máte? Jsme limitováni odpadem v rohu (sprcháč), jinak pouze prostorem. Rozměry koupelny jsou 280x240, zeď s wc bude posunuta o předstěnu, takže vlastně 280x225 cca. Vana bude volně stojící s nikou v předstěně. A vymyslet nějak pěkně, jednoduše obklady, no.... Máme i návrhy ze studia, ale nic moc teda.. Díky za každý postřeh. :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A nešlo by prohodit WC a umyvadlo? Že by ten záchod byl trošku schovaný a umyvadlo hned na ráně, navíc vedle žebříku. Jinak to máte hezký vymyšlené, i s tou nikou v předstěně.
Odpovědět
@shelbymerrick no ja bych kazdopadne dal dvere otvirane ven... pak uz to tam poskladas v pohode jak budes chtit. My mame trochu mensi koupelnu (fotky mam v galerii). a ty dvere bych rozhodne dal tak, aby byly bud v rohu nebo aby byly od rohu tak daleko, aby se tam vlezla nejaka skrinka. Ted to vypada tak, ze tam vedle nic napravo ani nalevo nic nedas... Z nasi zkusenosti muzu rict, ze super je ta pricka za WC - protahli jsme ji pres celou sirku steny i za WC a vytvorilo to velmi uzitecnou policku na vsechny ty sampony, sprchace atd. Dali jsme si tam i zasuvku, takze se tam da nabijet holici strojek nebo cokoliv jineho. Fakt hodne prakticke
Odpovědět
Profilova fotka
@mirekb Domek už stojí, takže s dveřma nepohnu. :-) Ty dveře jsou tam nešťastně, pravda, ale to mi došlo, až když koupelna stála. Otvírat je ven mě taky napadlo, nicméně tam je pak riziko, že někoho na chodbě plácneš dveřma. S tím soklem je to zajímavej nápad no, ale nevím, jestli se mi to uplně líbí právě. :-D Ale mrknu se Ti do galerky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aloisie My to tak původně máme v plánu zakreslené, ale prohazovali jsme to kvůli odpadům. Ale asi ještě hodím řeč se zedníkem, co bude lepší a jednodušší. S umyvadlem pravda, záchod se moc neschová, máme walk-in sprcháč se sklem...... :-D A děkuji za schválení, to se člověku hned uleví. :-) :-)
Odpovědět
@shelbymerrick Máme koupelnu 2,5 x 2,6. Nákres je bez stěny s dveřmi, které jsou přesně na středu stěny a otvírají se do koupelny k wc. Sprcháč máme jinde. Obklady budou, to co vypadá černě, tak bude grafit a co je bílé bude slonová kost (obklady Paradyz Modul/Purio) Tak jen pro inspiraci 😀😀
Odpovědět
Profilova fotka
@specnaz84 Díky, v jedné z variant jsme to měli skoro stejně. :-) Ale nakonec to asi necháme tak, jak to mám na obrázku, vypadá to na nejschůdnější rozmístění, co se týče odpadů i prostoru. Už jsem snad našla i kombinaci obkladů, která by se mi líbila. :-)
Odpovědět
@shelbymerrick My jsme koupili Paradyz (Poláci) - dobrá cena, po přeměření přesné, i když nejsou kalibrované a pro nás designově nejblíže. Objednával jsem to přes český e-shop a pouze jeden zlomený obklad a to to přivezla Česká pošta 😀😀
Odpovědět
Profilova fotka
@specnaz84 No o Polsku jsme přemýšleli taky, co se obkladů týče, pravda.
Odpovědět
@shelbymerrick my otvirame dvere z koupelny ven a neni to problem.. ono uprimne, mame ty dvere vetsinu casu otevrene a spis je zavirame jen kdyz tam nekdo je... a kdyz jsou otevrene, tak jsou u zdi a nicemu a nikomu nevadi. ale chapu, ze ne vsude to tak jde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mirekb Já jsem šílenej minimalista a odpůrce nábytku. :-D Takže chci mít v domě jen to, co je opravdu potřeba. Máme obří skříň přes celou zeď, kterou asi nacpu do hostinského pokoje a bude sloužit jako úložný prostor na vše, co nenajde svoje místo. Takže tak plánuji i koupelnu, ani teď nemáme v koupelně nic víc, než kartáčky na zuby, šampon a toaleťák. Na všechny ty prostředky, kýble, hadry a podobný nesmysle mám technickou místnost. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?