Názor na koupelnu

Profilova fotka
Ahoj, potřeboval bych poradit s hlavní koupelnou. Hlavně to nějak rozumně sladit barevně. Chěli bychom jednoduchou koupelnu styl trochu ala Skandinávie. Takže prvky dřeva ( dlažba Marazzi ) a bílé. Mám již tři návrhy z koupelnového studia a ze žádného nejsem úplně hotový. Dole je zatím nejlepší varianta až na to, že je tam na mě moc toho dřeva. Velikostně je na tom prostor asi takto 3000(š) x 2800(h). Protože jsme pořád ve fázy plánu se vším jde hýbat. Což je super. Máte nějaké tipy aby to dostalo více šťávy ?
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je zatím nejlepší návhr :-)
Odpovědět
Máme šedo-dřevěnou koupelnu, dřevodekoru trochu méně než na této vizualizaci, tak mrkni mám v albu Když dáš cihlu... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ten dřevěnej dekor na zdech a všech svislých plochách nahradit třeba tmavě šedou/betonovou stěrkou, podle světelných dispozic, nebo to otočit. Na podlahu šedou a detaily dřevěné...JInak i takhkle to vypadá docela pěkně ( ikdyž to opakování stejného dřevěného dekoru mi přijde takové šprťácké) :D dost inspirace najdete na pinterestu co se týče skandinávského stylu koupelen apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně tam přijde taky moc dřevodekoru, taky máme obě koupelny v dřevodekoru, bílé a k tomu šedé a je ho tam míň a přijde mi to vyrovnanější. Tady bych zavrhla v tom dřevodekoru tu stěnu s umyvadlem, nedávala bych ho tam vůbec. Jestli se bude dělat zeď kvůli nice nad vanou, pak bych niku udělala i do sprcháče, je to neuvěřitelně praktická věc. Udělala bych ji ve stejné výšce jako je u vany a taky napojovanou na tu bílou. Tam, kde je vysoká skříň, tam je to přizděné? Pokud ano nebo je tam takový výkus, pak bych tu přizdívku od WC protáhla i za umyvadla až k tomu výkusu se skříní a zrcadlo dala nad ní (přijde mi z obrázku, že zrcadlo bude vycházet na stejnou výšku jako teď) - bude to jednotnější a budete mít i místo na nějakou dekoraci u zrcadla. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rajmanka Vaše album se mi moc líbí. Strávil jsem nad ním celý čtvrtek. A pevně mě utvrdilo, že chci antracitová okna i zevnitř :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xsona Děkuji za radu. Velmi si ho vážím. Hodně jste mě inspirovala s těmi bílými dveřmi. Hned jsem se byl podívat v Sapelli . A ta jednotná linka dřeva skrz celý dům je super. Blahopřeji ke krásnému domu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám dřevo jen na podlaze a za vanou. Vana samotná a ostatní stěny mám už ve světlejším tónu. Nechala jsem se inspirovat tímhle http://www.modrastrecha.cz/blog/xdagm... Tady je na mě už moc dřeva.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky vymyšlená koupelna.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem to na základě Vašich podnětů předělal :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@kossakowski1980 moc pekne navrzena koupelna. Jake mate rozmery koupelny? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Uz to vidim v uvodu 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@kossakowski1980 perfektní! První na mě maličko působila jako sauna
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kockakacka @petuliiik Děkuji za pochvalu. Ten první návrh byl totální úlet: Říkám při zadání ´´ A ´´ a prodejce ´´ no jasně, to je snadný ´´ a výsledek předělával 3 pořád na nic. Ve finále jsem si vybral dekor u Marazzi a sedl si přímo s grafikem. Nicméně už dneska vím, že jedna věc je hezký návrh a druhý proveditelnost v rámci cenového rozpočtu. Takže trochu měním výrobce obkladů a asi budu řešit jinak baterii u vany. Protože tohle řešení Grohe je strašně drahé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?