Obklad Defile v béžové variantě - foto realizace

Zdravím všechny. Momentálně vybíráme obklad do koupelny. Nechceme nic barevného, rádi bychom přírodní barvy. Byl nám nabídnut obklad Defile. Ale bohužel jsem měla možnost na živo vidět jen hnědou variantu. Pokud někdo máte obklad v béžové variantě, mohla bych poprosit jak jste spokojeni a o ukázku fotek Vašich realizací? Děkuji
Odpovědět
@ediis Doporučuji si prohlédnout naživo všechny, taky jsem z ní byla nadšená, rozhodnutá, že budu mít v koupelně světlou a tu středně hnědou a když jsem je viděla, tak jsem byla hodně zklamaná. Světlá a nejtmavší hnědá jsou hezké, ale ta středně hnědá je děsná :-(....tak teď zas nevím.
Odpovědět
Viděla jsem jen jednu dlaždici a vůbec se mi nelíbila. Všichni říkají, ze ve velké ploše to bude vypadat jinak, ale bojím se toho. Nechci být nešťastná z nové koupelny. Teď jsem tady narazila na několik debat o stejném obkladu a jsem zhrozena jak všichni nadávají na údržbu. Asi si raději vyberu něco jiného.
Odpovědět
@ediis Kamarádka ji má, světlou+nejtmaví, tu má i na podlaze, dokonce drážky cik-cak a říkala, že se udržuje stejně jako jiné kachličky, tak nevím a to mají hodně tvrdou vodu. Nejlíp se udržuje asi nějaká středně hnědá, " mourovaná", ale tose mi zase nelíbí....takže je to něco za něco. Teď jsem se zamilovala do Kale glamour, ale chlap o ni nechce slyšet....no ani se mu nedivím, je to taová ženská kachlička.
Odpovědět
@bamak Nebo zkus mrhmout na Kale nish...ale tu jsem naživo neviděla, tak nevím.
Odpovědět
Na Kale nish jsem koukala včera v katalogu. Mrknu na ní, jestli ji budou mít na prodejně. Začínám už uvažovat o nějaké šedé. Fakt jsem nečekala, že to bude až takový problém vybrat kachlicky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?