Kde mají hezké moderní obklady do koupelny?

Prosím o radu, kde mají hezké moderní obklady a dlažbu do koupelny? Prošla jsem Siko, Rako, Bauhaus, ale nic se mi nelíbí vše mi přijde takové obyčejné. Nejlépe Jihomoravský kraj, ale není podmínkou. Děkuji moc. :-)
Odpovědět
Koupelny Ptáček..
Odpovědět
@gardena Mě se líbí nabídka v JaSu, ale zatím jsem viděla jen katalog :-)
Odpovědět
Mě nejblíž je nabídka koupelny JaS, konkrétně polský výrobce Paradyz. http://www.koupelny-jas.cz/prodejny.html
Odpovědět
My jsme kupovali v LHS Stavebninách (Hodonín) za rozumnou cenu. Nechali jsme si tam dělat i návrhy - mám je v albu. Poradili, byli ochotní a obklady, zvlášť ty bílé lesklé jsou supr - rovné, přesné, je znát kvalita, (Španělsko), potvrdil i taťka-obkladač. Koupelny Ptáček nám byly na několika místech rozmluveny. A to z toho důvodu, že protože chtějí být s cenou co nejníž, nakupují nižší kvalitu a co jsem četla v diskuzích, tak pak při reklamacích jsou naprosto neochotní a nepříjemní. Mně osobně tady ty velké prodejny - Siko, Ptáček,.. nejsou celkově sympatické, ale to je zase osobní názor každého :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se podívat k nám na stránky, máme kategorii přímo s obklady a dlažbou :-) https://favi.cz/produkty/kategorie/ob... Pro lepší vyhledávání doporučuji využít filtr na levé straně - můžete si nastavit cenu, zvolit požadovaný materiál a další parametry - vyfiltrují se tak pouze produkty, které Vás zajímají :-) V nabídce jsou e-shopy, které Vám bez problému zboží zašlou, ale i prodejci mající kamenné prodejny po celé ČR :-) Kdybyste s něčím potřebovala pomoct nebo poradit, neváhejte se na mne obrátit se zprávou ;-) Přeji hezký den :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?