Inspirace kde koupit obklady a dlažbu?

Ahoj, muzete mi pro inspiraci napsat, kde jste koupily obklady a dlazbu ? Popripade foto pro inspiraci? Dekuji. x-)
Odpovědět
My jeli vybrat obklady a dlazbu az do Nitry, www.beneva.sk
Odpovědět
Profilova fotka
Projeli jsme toho hodně, byli jsme v Praze, Brně...a nakonec koupili u nás ve městě v koupelnovém studiu ;-)
Odpovědět
chodba, zádveří - OBI koupelna - SIKO
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.keraservis.cz/ v Brně, centrum Kaštanová. Ochota, výběr, brali jsme do celého domu včetně technické místnosti. Dokážou vyjít vstříc i s cenou, pokud člověk udělá větší objednávku ;-). Dokonce nám nechali zakoupenou dlažbu v jejich skladě asi 6 týdnů, protože se zdržela stavba.
Odpovědět
Vybrali jsme v Siko a pak objednavali pres Dek stavebniny
Odpovědět
Profilova fotka
My máme sérii Kendal od Sanimatu (fotky mám v albu) a jsme spokojení, objednávali jsme prostřednictvím prodejce v našem městě. https://www.sanimat.cz
Odpovědět
My jsme projeli snad všechna koupelnová studia v okolí Hradce a Pardubic. Nakonec jsme kupovali v SIKO, protože jsme se tam dostali na nejnižší cenu :-)
Odpovědět
Vsechno komplet v Senesi. Meli se mnou velkou trpelivost pri grafickem navrhu a i vyber zarizovaku diky jejich radam probehl rychle. :-)
Odpovědět
Pokud chcete něco navíc tak obklady Vilímek z Českých Budějovic. Mají tam výběr co nemají jinde. My tam sehnali do koupelny super dlažbu.
Odpovědět
Ahoj, já se chystám udělat koupelnu ve stylu Provence, jelikož se mi ten styl hrozně líbí. Inspiraci jsem našla na http://homezin.cz/media/inspirace-kou... , chtěla bych ji ladit do bílo-modré barvy s typickými provence prvky. Kachličky a dlažbu zřejmě pořídime v Siku, máme to nejblíž a s kvalitou jsem spokojená. Ale umyvadlo a vanu ještě nevíme, v Siku mají dost malí výběr.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?