Obklady Rako Random, máte je někdo?

Moc se nám líbí obklady Rako Random. Myslím, že je to teď jejich novinka pro rok 2015. Jediné co nás trochu zrazuje je, že jsou velkoformátové 60x60cm. Budeme mít panelákovou koupelnu cca 180x280cm v jednom rohu trochu vykouslou(stoupačky). Dlaždice se v katalogu tváří se jako bezespárové, ale nevím to jistě (jak to poznat?). Viděli jsme je realizované v Siku na Zličíně a moc se nám líbí. Co vy na to? Nemyslíte, že to v nepříliš velké koupelně může vypadat divně? Líbí se ám k tomu i ty bílé obklady 60x20cm. Přemýšlí o nich taky někdo? Díky :-)
Odpovědět
@musilovaromana my máme Rako Random světle šedou - v albu mám pár fotek (+ Rock tmavě šedý), formát 60x60...musím říct, že se začátku jsem si nebyla jistá, podle katalogu jsem si to neuměla představit...a teď? vypadá to (alespoň podle nás) skvěle ;-), obzvlášť ve větším prostoru tento druh obkladu vynikne...líbí se nám natolik, že ho budeme dávat i do atria na zem... 8-)
Odpovědět
@luckydaisy Díky za info, koukala jsem a máte to hezký. Kdyby jsme měli větší koupelnu, tak právě vůbec neváhám a jdu do toho. S tou menší to složitější. Nám se právě líbí kombinace těch hnědých s bílými jako je to výše na obrázku, budu si muset nechat udělat v koupelnovém studiu vizualizaci, abych si to v naší koupelně představila.
Odpovědět
Ta koupela vypadá hrozně hezky! :) Ale nepřemýšleli jste raději nějaké veselejší barvy? :)
Odpovědět
@matulka11 Nám se právě líbí takové neutrální přírodní barvy. Původně jsme chtěli betonovou stěrku, ale cena by byla vysoká.
Odpovědět
@musilovaromana já četla ve velké ;-) zkuste vizualizaci a uvidíte...každopádně tím, jak existuje x různých řezů a vzorů, tak může koupelna v každém návrhu vypadat trochu jinak - některé druhy jsou velmi jemné a některé naopak hodně výrazné, takže záleží jak to pak obkladač nakombinuje ;-)
Odpovědět
@luckydaisy aha :-) psala jsem nepříliš velké a myslela jsem tím, že je to prostě panelákový standard (i když jí trochu prodloužíme), díky za postřehy ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?