Obložení asymetrické vany s ostřejším obloukem

Profilova fotka
Ahojte, prosím o inspiraci. Máme asymetrickou vanu a je tam ostřejší oblouk, potřebovala bych se inspirovat jak vyřešit obložení. Děkuji :)))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, máme taky asymetrickou vanu a máme ji obloženou. Tak mrkni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii My máme tedy rohovou, ale obloženou úzkýmy pásky, takže myslím, že by to nějak podobně mohlo být na té asymetrické http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/p...
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za inspiraci, pořád sem si to nedovedla představit :) a po dnešní návštěvě koupelnového studia a ceně mozaiky se mi chtělo brečet :P
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii tak zkus hledat mozaiku i na netu. Já jsem sice strávila cca 2-3 měsíce hledáním mozaiky, ale nakonec jsem vybrala a je ji cenově dostupná. Jakou potřebuješ a jaký je cenový strop za m2?
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii my si k vaně koupili i čelní panel místo obkladu
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn no chtěla bych se vlézt tak max do 850 Kč za metr, a když mi včera ve studiu spočítali, že metr bude stát 2900 Kč, tak sem byla v šoku
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii tak se zkus mrknout i jinde, my jsme fakt prolezli net i prodejny a nakonec jsme se dostali na úplně jiné ceny. Jakou konkrétní mozaiku potřebuješ?
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii to je nějaká šílená cena, my budeme mít skleněnou 8mm mozaiku, takže by to měla být šílená cena a nabídli nám cca 1700 za m2.
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn chtěla jsem béžovo hnědou, návrh mám v albu, kdybych to věděla dříve tak si koupím takovej obklad, aby mi to všechno ladilo jenže nás vůbec nenapadlo, že tu mozaiku budem potřebovat, jdu hledat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@iivii zkus třeba tady: http://www.mozaikynet.cz/14-dle-barvy... a další barvy si vybereš podle barev , jinak na požádání posílají i vzorečky. Jinak se zkus zeptat v nějaké prodejně přímo tam u vás, jestli nemá nějaká firma hnědou/béžovou mozaiku za rozumnou cenu, my jsme takhle sháněli obyčejnou bílou mozaiku do kuchyně a nakonec nám v jedné obyč prodejně poradili obyčejnou bílou mozaiku od Rako/Lasselsberger a byla tuším za nějakých 600,- za m2, možná míň. Ne všechno totiž má prodejna vystavené jako obklady do koupelny, někdy je to schované pod speciálkama a většinou to nejde najít na netu. Ale chce to pídít se po tom a ptát se na více místech.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme skleněnou mozaiku na fotkáck je zatim obložená pouze vana,ale bude to až do 3/4 zdi za vanou a nad tim bezpečností, tvrzené ,mléčné sklo po celé délce stěny a pod tim světlo. http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/h...
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pěkné a za opravdu rozumné ceny mají mozaiky v Hornbachu, Bauhausu nebo i Baumaxu. Obi (prý je hodně drahý) a stavebniny Globus (jsou poměrně levné) jsou pro nás z ruky, ale třeba by bylo i něco tam. Jinak podle mých a tchánových (instalatér) poznatků: Bauhaus je nejlevnější, ale mají blbé prodavače, prý je pořadník do Hornbachu, kde mají vyšší platy. Hornbach je dražší, ale výborně poradí. V každé prodejně vám udělají 3D návrh (v ceně k nákupu nad cca 10.000 nebo za poplatek) a zlomková cena koupelnového studia... Jediné co, tak u dlažby bych si pohlídala PEI 4 nebo 5. U obkladů nebo mozaiky bych nebrala ty úplně nejlevnější za 79,- za metr. Sami tam budeme nakupovat, protože se mi většinou jinde nic nelíbí nebo mě omračuje cena!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?