Podomítkové baterie na vanu a sprchový kout. Jaký typ?

Všechny zdravím a opět prosím o radu. Máte s nějakými podomítkovými bateriemi dobré nebo špatné zkušenosti? Absolutně nevím, jaký typ zvolit, čím se řídit apod.
Odpovědět
Profilova fotka
dobrou, mela jsem ji u vany a bylo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
My ji máme taky u vany a vypadá to super. (ještě nebydlíme, takže jsme ji zkoušeli jen "nanečisto") Máme ji na doporučení našeho instalatéra, ten ji má doma taky a je s ní spokojený.
Odpovědět
Profilova fotka
my jí budeme mít ve sprše, kupovala jsem v Siku, chvátali jsme na ní a tam jí měli na skladě, stála cca 1500Kč i s tím boxem pod omítku (viz album) a má 2 vývody - budeme totiž mít ruční sprchu i hlavovou u vany budeme mít stojánkovou baterii (taky v albu)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Chtěla bych trošku oprášit toto téma, uvažuji o koupi sprchového podomítkového setu. Máte někdo zkušenosti?
Odpovědět
Mám na mysli něco takového viz foto. Od jakého výrobce set máte a jste spokojeni?
Odpovědět
Profilova fotka
V bytě mám 4 roky podomítkovou a jsem moc spokojená hlavně kvůli údržbě. Z tohoto důvodu jsme letos při rekonstrukci dali opět podomítkovou a k tomu i hlavovou sprchu. Je to to nejlepší, co jsme mohli udělat. Máme u toho u malou ruční sprchu, ale tu používám jen když kout čistím. Máme podomítkovou baterii: Noévaservis etalia Hlavová sprcha + ramínko: IB Remer minimal
Odpovědět
@jeniki89 Můžu se zeptat, jestli u hlavové sprchy je velký tlak? Měli jsme taky hlavovou, ale na tyči ne pod omítkou a musím říct, že jsem se nemohla ani umýt. Byl to takový slabší jarní deštík.
Odpovědět
@jeniki89 Moc děkuji za příspěvek. Jestli jsem předtím váhala, tak teď už vím jistě, že budu mít taky podomítkový set :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martiny82 U sprchové baterie jsou dvě polohy. První bych přirovnala k normální sprše, druhá poloha je o něco silnější tlak, než u běžné sprchy s hadicí. Jak už jsem psala, tu sprchu s hadicí používáme jen při pravidelném úklidu sprchy. Dokonce jsme uvažovali i o tom, že bychom tu samou dali do našeho pidi bytu, ale bohužel nemáme rezervní dlaždice. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katty.w Jen se omlouvám za blbě napsaný název u baterie - samozřejmě to má být Novaservis Metalia. V práci mne nějak blbne klávesnice. :-)
Odpovědět
ako sa riesi udrzba ked sa nieco pokazi? treba to vyburat zo zdi?
Odpovědět
Profilova fotka
akorát děláme rozvody vody a máme nyní objednanou podomítkovou od Ravaku a jejich R-box @neyaa_cr na toto jsem se našeho instalatéra ptala a v pohodě se do toho dá dostat a vše případně opravit, ve zdi zůstane jen ten plastový kryt a to ostatní jde vyměnit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@neyaa_cr Naprosto stejně, jako se opravuje například závěsné wc. To má tu splachovací část taky schovanou pod obklady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky a co podomitkovka a tvrda voda? Popripad...co kdyz se neco po...? diiiky
Odpovědět
Profilova fotka
@supperr tak trubky jsou v omítce plastové, stejně jako rozvody veškeré vody po domě. No a pod tím krytem je schovaná ta podomítková baterie (v dlaždici je dostatečný otvor na eventuelní opravu či výměnu). Pouze se uzavře voda a opraví se či vymění,jako jakákoli jiná baterie.
Odpovědět
@mirca36 Už 6 let máme ve sprcháči podomítkovou baterii Metalia, maximalní spokojenost, teď vybíráme koupelnu do domečku a půjdeme opět do Metalie. U umyvadla máme otočnou Metalii, jsou krásné a údržba je taky OK.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Zdravím, oživuji téma, máme v plánu mít v koupelně betonovou stěrku, já jsem pro pod omítkovou baterii, mému muži se do ní ale moc nechce, že prý když se něco pokazí, jak se to pak opraví, když nebudeme mít obklad, ale stěrku? Poradí někdo? Děkuji moc!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?