Podomítkové splachovací nádržky - Geberit nebo TECE

Zdravím, právě vybíráme splachování na samostatný záchod v přízemí a do koupelny v patře. Máme vybraný systém od TECE. Ale všichni mi říkají, kupte Geberit. Máte někdo zkušenosti s TECE, spokojený? Díky za názory. :)
Odpovědět
TECE su nemci, minimum reklamacii, podobne ako Geberit. Geberit je ale urcite jednotka na trhu a opravnene. Do TECE by som sa ale ist rozhodne nebal, v podstate sa tam nema co pokazit, bude to kvalitne spracovane a jediny rozdiel (okrem cenoveho) je ten, ze ti moze odist nejake tesnenie po 20 rokoch, u Geberitu po 30tich.
Odpovědět
Profilova fotka
@monika841 tece bych se nebal, patri ke spicce. u nas nejsou tak rozsireni ale osobne jim verim vic nez geberitu. Jejich odvodnovaci systemy do sprch jsou jedny z nejlepsich.
Odpovědět
@akoinac schválně se nechám poučit jaké těsnění může odejít u vestavěné nádržky aby za ní mělo smysl zaplatit 3x tolik... Všechno co je "rozbitelné" je možno jednoduše demontovat a opravit, případně vyměnit. S tím rozdílem že u neznačkového wc bude stát napouštěcí ventil 120,- a u geberitu 400 a více. Stejně tak vypouštěcí ventil, tlačítka atd...
Odpovědět
@requied neviem kde si sa docital, ze ma zmysel zaplatit za geberit 3x tolko...?? ja som si to po sebe precital znovu a vidim tam, ze minimalne 2x odporucam tazatelke ist do TECE a vobec sa toho nebat.
Odpovědět
@akoinac nemyslel jsem to tak že si snad doporučil dražší variantu, ale tak že použít předražený geberit nemá význam ani za cenu že by zmíněné "těsnění" mělo vydržet těch 30let.
Odpovědět
@requied nema cenu ho pouzit, v tom sa zhodneme. U Geberitu sa plati za znacku, podobne ako je tomu napriklad u iPhonu pri telefonoch... to s tym tesnenim bol len priklad pre porozumenie toho, ze v tych vyrobkoch nieje ziadny resp. len minimalny rozdiel, ktory je uplne zanedbatelny.
Odpovědět
Moc Vam děkuji. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?