Polička pod umyvadlem - jak byste řešili rozměr šuplíku?

Prosim o vase zkusenosti. S truhlarem resime skrinku pod umyvadly laufen pro s na desce. Z hlediska prakticnosti nevim, jak vysoke supliky. Budu do nich davat kosmetiku apod., na uklizeci prostredky muzu vyuzit vysokou skrin v koupelne. Jak byste resily rozmer supliku. Ctyri male 20cm, nebo jen dva velke 40cm, nebo nakombinovat..jak vysoke mate supliky vy?urcite nechci policku az na zem
Odpovědět
Řešíme podobnou skříňku a budeme mít horní šuplíky menší - kosmetika a menší věci v šuplíkovém organizéru, dole budou větší šuplíky na šampóny, sprcháče atd. Rozměry jsme stanovili tak, že jsme si změřili vždy nejvyšší věc kterou tam chceme skladovat s nějakou rezervou.
Odpovědět
A odpad z těch umyvadel vede kudy? Řešíme podobný problém a nemůžeme se vymotak z toho jak se vyhnout sifonům.
Odpovědět
@lusil13 co zkusit zajet do nějakého koupelnoveho studia a tam omrknout skříňky ;-) vemte si metr a co se vám bude zdát dobré, tak si oměřte a pak můžete podle toho udělat, hlavně jakou kosmetiku tam budete dávat? Vysokou?nízkou? Co vše? Zkuste si změřit i výšku nějaké kosmetiky co tam chcete dávat a pak bych to řešila s truhlářem.
Odpovědět
Profilova fotka
my doma jsme právě kvůli skřínkám předělali sifony z klasických na takové ty husí krky. Výhoda je, že nejsou tak masivní, dají se různě kroutit a nastavovat délka. A když náhodou trochu vadí šuplíku, tak ten si ho bez problémů odstrčí. Mrkněte na to, třeba to pomůže.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?