Pomerančově oranžová koupelna - návrh zdarma

Dobrý den, udělají někde návrh koupelny zdarma, existuje někde nějaký program na koupelny. Máte koupelnu v této barvě, podělte se prosím o fotku jedná se mi skladbu obkladu
Odpovědět
Furt jsem hledala, že si to udělám sama, ale program jsem nenašla a praxe studií bývá taková, že si ho nechají zaplatit a pokud od nich pak vezmete obklady, tak cenu odečtou.
Odpovědět
Profilova fotka
ani ta nejlepsi vizualizace Vam nenahradi skutecnost a pocitacovy program neudela z nikoho schopneho navrhare. Pokud se vam libi tak vyrazna barva, pouzijte ji stejne radeji jako doplnkovou napr. k bile nebo sede, aby se Vam po letech neokoukala. Koupelnu udelejte co nejjednodusuji Vas napadne a bude to urcite pekne.
Odpovědět
Profilova fotka
@jkur http://www.dreamstime.com/stock-photo... zadej do googlu "bathroom orange" tak je oranžovejch koupelen hafo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byli jsme na prohlídce domu, kde měli opravdu pomerančovou koupelnu (mám ráda oranžovou) http://vychodo.ceskereality.cz/rodinn... Ve skutečnosti to je ale moc. Hrozně z toho bolí oči.. souhlasím s @xajaneckova použila bych ji jen jako doplňkovou nebo ne tak moc zářivou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
osobně bych určitě nedávala oranžový obklad,ale jak píše paní výše, doplnila bych oranžovými doplňky...moje teta má 6 let oranžovou koupelnu (rako india) a teď když tam přijdu, je to dost divoké a už takové okoukané....až se ti oranžová omrzí, opotřebované oranžové ručníky a předložky vyhodíš a koupíš si barvu, která se ti bude líbit...pokud ale po oranžovém obkladu opravdu toužíš, pěkný má např. rako linea (pokud se té oranžové nedá moc )
Odpovědět
Všem děkuji za rady, no upřímně řečeno to není pro mne, náš domeček je ve fázi teprve hrubé stavby. Ale brácha se má stěhovat do úplně nového bytu kam si mohou vybrat koupelnu, takže toto info je spíše pro něj. Já se inspiruji a koupelnu budu řešit nejdříve za rok :-) Ale všem děkuji za typy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ja mam v byte kupelnu a wc v obklade od Rako - India a este sa mi neokukala (mam ju piaty rok). Stale je krasna.
Odpovědět
Profilova fotka
Od Raka se dá ještě do oranžové doladit série Tulip. Není to asi úplně pomerančově oranžová, ale teplá barva to je. Jinak se taky přikláním k tomu, nedělat vše jen do oranžové - po čase se to může omrzet. Tulip má třeba možnosti, jak to zkombinovat s jinými barvami.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já mám ve svém bytě tuhle koupelnu. Je to obklad taky od Raka, teď přesně nevím název série.
Odpovědět
ahoj tak já mám přesně tuto barvu a každý mou koupelnu obdivuje a já se v ní cítím skvěle. Ted se stěhuji do nového bytu a čeká mne opět výběr koupelny, ale vzhledem k malemu prostoru už si nemohu dovolit stejny design. Musím to zjemnit více bílou.Nicole to je také pěkná koupelna.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás zaujaly tyhle dvě, zrovna taky vybíráme
Odpovědět
Taky máme jednu koupelničku /syn/ oranžovou. Převládá ale bílá a jen u zrcadla je drobná mozaika. Dle mého obě Vaše koupelny vypadají dost přeplácaně. Ubrala bych těch pásků a mozaiek. Méně je více a nadčasové. :-) :-) :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
právě jsme oranžovku dodělali :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?