Poraďte jak uspořádat koupelnu

Prosím, poraďte jak uspořádat koupelnu. Můj původní návrh je na obrázku, ale potřebuji do něho ještě vtěsnat jeden záchod. Jen nevím kam. Oknem (výška 130 cm, šířka 90 cm a nad zemí cca 100cm) a dveřmi (70cm) lze hýbat libovolně do stran. Koupelna má 240 x 350 cm, tj. cca 8 m2. Myslíte, že je to možné se všemi předměty, které tam mám? Rozměry rohové vany, sprch. koutu atd. jsou vlevo na obrázku. U sprchového koutu bych chtěla z jedné strany příčku a jedno sklo - dveře - otevírací do prostoru. Moc děkuji za rady a postřehy. PS: bohužel koupelna už zvětšit nepůjde...
Odpovědět
Tak jsem nahrála jiný obrázek než jsem chtěla. Tady jsem už zkoušela ten záchod tam dát. Myslíte, že by to takhle mohlo být?
Odpovědět
@ajajane Já bych si doma dveře posunul o kousek blíž ke koutu a dal obrácené otvírání dveří - tedy od koutu do prostoru.Pračku dal za dveře a záchod otočil směrem od okna.Netuším co je za přístroj mezi vanou a sprchou...:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@spektrumm ten přístroj mezi vanou a sprchou bude zřejmě otopný žebřík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajajane co třeba tohle? http://www.navrhinterieru.sk/planner/... nůžeš zaměnit wc s pračkou, doplnit vyzdívku. Ale vana by v tom případě pod oknem měla být maximálně 140cm dlouhá. Vnitřní stěny wc musí být minimálně 90cm od sebe (i s obklady)
Odpovědět
@ajajane Ahoj, já myslím, že prostor v koupleně máte královský:-D my nemáme ani polovinu a máme 170 cm vanu, wc a 70 cm umyvadlo a vešli jsme se. . Co takto? Sprchový kout je oddělený zděnou příčkou, za ní je pračka nad kterou bych dala vysokou skříňku klidně až po strop - na ručníky, prací prášky, kometiku atd... vedle závěsné wc. Pak vana 170 cm a vedle ní nízká skříňka - můžeš si na ni dát kytku, svíčky, olejíčky, do ní zase ručníky nebo cokoli a nebude tam prázdný prostor ( nebo na tu stěnu vedle wc dát místo té skříňky topný žebřík , pak dvoujumyvadlo a věšák na ručníky. ;-)
Odpovědět
@ajajane prosim ve kterém jsi to delala programu? Dekuji!
Odpovědět
@anitram18 je to Sweet Home 3D
Odpovědět
@lucka1511 to vypadá moc dobře. Trochu jsem si upravila rozměry a docela by to šlo :-) díky
Odpovědět
@jenies taky dobré. Je to podobné jako od @lucka1511. Dveře by se měli spíše otvírat dovnitř koupelny, máme užší chodbu. I projektant nám to radil... Ještě nad tím budem dumat :-)
Odpovědět
@spektrumm mezi vanou a sprcháčem je žebříkový topení. Tvůj návrh je taky na zvážení. díky
Odpovědět
tak nakonec bude koupelna takto: http://navrhinterieru.sk/planner/proj...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?