Pračka slim do h 40 cm

Profilova fotka
dobrý den, nemáte někdo doma pračku do hloubky 40 cm? jste spokojeni? Děkuji za tipy A.
Odpovědět
Ano, mam, cca 2 roky, Gorenje a spokojenost.
Odpovědět
@regeditka Já mám Beko WKB 51031.No,musela jsem si na ní zvyknout.Je sice na 5 kg prádlo jako moje stará,ale jak je úzká tak má užší i buben.Ten je zase vyšší,takže jsem se musela pračku naučit plnit prostě jinak. ;-) Jinak jsem se vším co má spokojená,ale podruhé už bych si koupila normální šířku-nejsem limitovaná prostorem.Prostě ten buben mi nějak vadí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my prave limitovani jsme, takze slimka je nase jedina sance..kdyby byl vetsi prostor, taky bych sla do 60tky, ale zase zadne extra fce nejsou treba a pokud je na 5 kg a buben se toci, tak to bude v poradku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_m a jaky typ prosim? diky A.
Odpovědět
WS501091. Je na 5 kg pradla a po pravde nevidim zadny rozdil v tom, jestli je 40 nebo 60. Proste pere a dobře :) . Byli jsme taky limitovaní, bala jsem se toho, ale je to uplne v pohode :) Uz ani nevim, kolik stala (ale moc ne :o) ) .. a vim, ze mam prodlouženou záruku na 4 roky :)
Odpovědět
@regeditka Jo,jo jde vlastně jen o můj pocit. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marci_m skvele, tak to se mi bude hned lepe usinat :-) dekuji za informaci :-)
Odpovědět
U nás už asi 3 roky jede Bosch. Má 37 cm a jsme velmi spokojení.
Odpovědět
Měla jsem zanussi 37cm, zvykla jsem si. Jede u bratra dodnes (12,let), ale už bych ji nechtěla. 1. Uzká pračka má úzké závaží, takže při ždímání cestovala po koupelně. 2. Když jsem ji moc naplnila, prádlo nebylo buď vyprané nebo na něm zůstával prášek na praní. Teť mám 45 electrolux a nedá se to srovnat.
Odpovědět
Opraviji ta zanusska byla 34cm. Opravdu hodně tenká.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?