Předložka do koupelny

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit - vždycky jsme měli před sprchovým koutem pěnovou předložku, ale ráda bych těď koupila nějakou pěknou kobercovou, jen nevím, jak se to ničí, když je tam opravdu docela dost vody - sprchový kout máme zděný s klasickým závěsem, tak tam prostě nějaká voda nateče - pod tou pěnovou byla vždycky voda, vytírala jsem ji. Máte s tím někdo zkušenosti? Jestli to třeba nebude plesnivět, když to bude často vlhké? Díky za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme 3 roky před vanou předložku z Ikea (cca za 300,-) a až na to, že se vlivem praní začal jeden okraj třepit, to bylo úplně v pohodě, žádná plíseň, žádný problém, prostě jsem ji jen jednou měsíčně vyprala ;-)
Odpovědět
Mám v koupelně už několik let předložky z Jysku. Jsou pěkné a dobře se udržují. Hlavně nenechat mokré ležet ,jinak spokojenost.:-)
Odpovědět
@marianned máme obyč. s jysku za pár korun a normálně to peru v pračce s ručníkama (zespodu je pogumovaná aby neklouzala a zvrchu taková chlupatá - pěkně saje). Mám jich několik a vyměňuju stejně jak ručníky.
Odpovědět
@marianned my jsme měli nějaký obyč koupelnový kobereček z obchoďáku snad 5 let, teď jsem koupila novej v Lidlu a jsem opět spokojená. Sprcháč máme taky zděný a ještě jsme nebyli schopní tam dát dveře, takže tam taky cáká. Ale tak jednou za měsíc strčím kobereček do pračky, 2x za týden ho vyklepu z okna a je super. Ta voda se do něj vsákne a nějaká potopa tam nikdy není a to máme koupelnu vlhkou a v zimě se občas objeví i plíseň, ale koberečky drží výborně pořád.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajapoj jé a máš ty z Lídlu, jo? já zrovna koukala, že je tam dneska mají, tak nad nimi právě přemýšlím ;)
Odpovědět
@marianned jj kupovala jsem ho někdy v březnu a je úžasnej, měkkej, velikej, je to paráda na něj po osprchování stoupnout :-) i se suprově pere a má krásnou barvu, já mám teda fialovo-růžovej (mám teď takto barevné období)
Odpovědět
@marianned Mám ho už přes tři roky (tuším z Baumaxu).. A pořád vypadá jako nový :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?