Příliš vysoká vana, jak vyřešit?

Profilova fotka
Dobrý den, řeším snad neřešitelný problém :-( V pondělí má přijít obkladač, vodák dnes osadil provizorně vanu a zjistil, že výška vany je 73 cm!! Udělal to odpad. Norma pro výšku vany je 60cm. Vůbec nevím, jak vzniklou situaci řešit. Co byste navrhovali vy? Vytvořit schůdek po celé délce vany (je asymetrická zkosená). Nebo přikoupit schůdky? Jsem úplně zoufalá :-(
Odpovědět
Profilova fotka
tak to jste na tom podobně. taky nás nenapadlo při výběru vany řešit výšku. pořad jsme řešili hlavně déllku,abysme se tam vešli. a ted máme vanu 66 cm.. a je to taky dost.. o schůdku po celé délce jsem taky uvažovala. zatím tam není.. my tam vlezem a děti mají takový ten schůdek co je k WC.. ale jednou asi taky bude schod.. je to fakt vysoko.
Odpovědět
Profilova fotka
@aatekramm :-( a my dalších 7 centimetrů navíc. ach jo
Odpovědět
Mi se i 60 cm zdálo hodně, vysekávali anhydrid aby se dal ten sifon utopit níž
Odpovědět
Profilova fotka
@angie.shy bohužel v paneláku nic nevysekam :-(:-$
Odpovědět
@lenixka to asi ne no :-( to nevím jak je tam za skladba... Tak jedině ten schůdek, teta ho má u takového půlkulatého sprchového masážního boxu i s vaničkou. Jestli chceš, můžu ti to fotnout.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenixka Tak to už je skoro na žebřík... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Normálně vyzdít schod. Naši to maj a je to pohodlný :) nemusíš tolik zvedat nohy, dá se obložit dle barvy v koupelně...
Odpovědět
Profilova fotka
Naši mají taky po rekonstrukci jádra a přestavbě koupelny v paneláku schod. Normálně vyzděný, po celé délce vany (mají rohovou zaoblenou, myslím, že je to Rosa) a obložený.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?