Prosím o připomínky k návrhu koupelen

Chtěli bychom poprosit o připomínky a postřehy k návrhu dvou koupelen. U té menší (kde je sprcháč), řeším úložný prostor (nějak nevím kam s věcmi, kromě skříňky pod umyvadlem), pak řeším kam dát odpadkový koš a vadí mi tam ten výklenek mezi sprch.koutem a WC, kde bude sedat akorát prach. U té druhé (s vanou), opět řeším úložný prostor, k bidetu chci dát spršku a pak přemýšlím, jak využít prostor za vanou. Zabít to obložením mi přijde škoda. Budu ráda za každou kritiku či návrh. ;-) Příp. budu ráda i za tip na dobré koupelnové studio v okolí Prahy. Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
vanu bych zabudovala a to doprostřed, odkládací prostor kolem vany se hodí a pokud chceš úložné prostory v koupelně s vanou, tak tam vidím krásnou skříňku pod umyvadlo přes celou stěnu a na to umyvadlo nebo zabudovat do skřínky, to už je na tobě :-) v malé koupelně bych dala sklo sprcháče až k přizdívce wc, jinak krásné, jednoduché a účelné :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jo a pod umyvadlo v malé koupelně taky skřínku :-)
Odpovědět
@baume ahoj, do koupelny s vanou bych klidně udělala ten vyzděný prostor jak ho máš, bude se ti hodit na odkládání šamponů, sprcháčů atd... nedávala bych vanu na střed a to z důvodu sprchy na jedné straně, jen ti to poteče po vaně a bude to zatíkat, nechala bych to na jedné straně vyzděné, jak to máš. Za mě ani v jedné koupelně nevidím prostor na držák na ručníky - z vany se pro něj budeš natahovat kam? Také ani v jedné nemáš topný žebřík , nevím jestli máte podlahové topení , ale v té větší koupelně je okno, bez topení tam bude chladno v zimě, navíc jestli máte či budete mít děti, tak ty potřebují více tepla. Udělala bych vestavnou skříňku po celé délce zdi, kde máš umyvadlo se šuplíky pod umyvadlem a nějakými poličkami na bocích, abys měla kam dávat fén, hygienické potřeby, případně ručníky, atd....A malý odpadkový koš si můžeš nechat zabudovat do té skříňky a budeš mít čistý prostor. Co se týká té menší koupelny se sprcháčem, koukám, že tam nemáte vaničky ale odtok podlahou.... proč tedy ten kout neuděláte o něco širší ať tam nezůstává ten volný prostor? a pod umyvadlo bych dala opět skříňku se šuplíky.
Odpovědět
@kulashaker1 a @jenies Moc děkuju za připomínky, je to zatím takový první nástřel z koupelnového studila. Původně měla být do šeda, v nějaké vystínované kombinaci, příp. s mozaikou či různou vel. obkladů... Po dvou měsících a dvou urgencích přišlo toto. Jsem na koupelnové studio docela naštvaná, ale na druhou stranu musí říct, že se mi ta bílá začíná čím dál víc líbit. V kombinaci s podlahou v imitaci dřeva by to mohlo působit opravdu dobře a barevnost mohu řešit doplňky. Pod umyvadla skříňky určitě dáme. Nápad se skříňkou po celé délce místnosti vč. odpadkového koše se mi líbí (jen se trochu obávám ceny :-D ). Výklenek v malé koupelně také nechci, zvětšíme tam tu sprchu nebo příp. prodloužíme přizdívku za WC. Ještě přemýšlím co s tím místem za vanou, skříňka apod. tam nebude asi moc praktická ale přijde mi škoda tam to místo jen vyzdít a nevyužít. I když možná dáme jen nějakou polici do výšky např. na ručníky a dole to zůstane vyzděné.
Odpovědět
Odkladácí prostor za vanou bych nechal. Budete dělat nějak barevné obložení? Pod umyvadla skříňky a to stačí. Čím víc odkládacího prostoru v koupelně, tím víc blbostí tam nataháte. Skříňky takhle podle zkušenosti stačí.
Odpovědět
@hugar barevné obložení? Myslíš, jestli bude jinak barevný obklad?
Odpovědět
Přidávám poupravené návrhy, ve velké koupelně je velké umyvadlo, které bylo na původním návrhu špatně, jsou tam další varianty jak umístit vanu atd..
Odpovědět
A menší koupelna, změna na klasický sprcháč + doplněna skříňka pod umývadlo. Ta "škvíra" mezi sklem a soklem tam nakonec zůstane cca 3-5cm kvůli snadnějšímu úklidu. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?