Prosím o připomínky k obkladu

Ahoj, prosím poraďte, jsem z toho návrhu trošku v rozpacích. Dík za každou připomínku.
Odpovědět
Profilova fotka
Obklady nejsou zlý ale ten šedý nábytek to podle mě zabíjí... Přijde mi to příliš tmavé...
Odpovědět
no mně přijde nehezká ta pračka navíc se sušičkou jen takto v prostoru, určitě by bylo pěkné to schovat někam do skříně nebo do toho výklenku...taky souhlasím, že té šedé je tam moc, co nějaké dřevo? působí to smutně
Odpovědět
Mě třeba ta šedá nevadí, naopak, líbí se mi to. Pak bych to jen celé rozsvítila třeba barevnými doplňky, ručníky apod. Co mi tam ale nesedí, je ta hnědá podlaha, ta mi k tomu prostě barevně nejde... Jen nevím, jakou tam vybrat. Černou ne, to už by bylo hodně smutné, bílá nebo šedá by byla nevýrazná. Možná modrá, něco v barvě toho proužku, co máte mezi obklady? Ale to by zas mohlo působit studeně... Fakt nevím, jen mi tam nepasuje ta barva :)
Odpovědět
Souhlasím s příspěvky výše. Koupelna na mě působí také moc tmavě a smutně. Pračku a sušičku bych také schovala do niky, skříňky apod.
Odpovědět
podlaha tady fakt vypadá divně, v reálu je to hezké dřevo. Skříňka nebo nika dobrý nápad. Jde mi ale spíš o ty obklady. Co ten tmavý pruh dokola, není moc vysoko?
Odpovědět
Co je to za obklad?
Odpovědět
@stvrtka14 Ten tmavý pruh dokola níž nedáte, pokud tedy chcete, aby byl vidět, jinak by zalezl za vanu a umyvadlo :-) K volbě obkladů se nechci vyjadřovat, každý máme jiný vkus, ale zkusil bych ještě něco udělat s obložením za mísou wc, je tam takový divný zub(odskok). A možná by stálo i za úvahu, jestli neobložit wc do stejné výšky jako koupelnu ;-)
Odpovědět
mě se to takto celkem líbí. Akorát ta pračka se sušičkou.... Možná bych volila trošku jiný odstín té podlahy. - určitě design dřeva. ty světlejší obkladačky bych možná volila bílé.
Odpovědět
Rako soft
Odpovědět
Ten zub je pruh nad geberitem
Odpovědět
Ve skutečnosti bude ta sv.šedá asi o dost světlejší než je na vizualizaci, ne? Jen ten pruh mě o tam nějak ruší. Co dát třeba tm. obklady dolů a světlé nahoru? Je to opravdu spíš o tom, co se komu líbí.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to nelíbí vůbec.. tisíc odstínů šedi ;-) A k tomu hnědá podlaha. Buď bych udělala dřevěné i skříňky, anebo změnila podlahu. A trochu zesvětlila třeba bílým pruhem
Odpovědět
Článek se načítá
Jo, asi jo, v reálu jsou ty světlé skoro bílé. Ten pruh mi tam právě taky nesedí ,ale chybí mi nápad a představivost.
Odpovědět
Mně příjde že je tam už moc druhu obkladu...4+ 1 listela,bych to trochu zjednodušil
Odpovědět
Také mi to přijde studené, smutné a až zbytečně moc kombinací druhů obkladů. Osobně bych si takové obklady nezvolila, ale to je otázka osobního vkusu. Souhlasím se slabici, že skříňky a doplňky bych volila v dekoru dřeva, aby to nepůsobilo až tak chladně a trochu to ožilo. Nevím kdo Vám dělal návrh, ale určitě by to chtělo si pohrát s celkovým rozvržením prostoru a jednotlivých prvků. Osobně z toho mám dojem jako by tam někdo narychlo bez rozmyslu naházel všechno co do koupelny patří jen aby splnil úkol.
Odpovědět
Rozsviťte to trošku nábytkem, je to hrozně tmavé.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se ta šedá líbí, taky uvažuji nad šedou koupelnou. Jinak, nábytek bych ladila do světlého dřeva, celkově to tu šedou zjemní. A ta sušička s pračkou by mě tam také rušila. Schovala bych to. Mám tuhle inspiraci:
Odpovědět
Nový návrh. Ta obrovská skříň je schovaná pračka, to si prosím odmyslete. Udělala bych tam jen zítku ze strany od vany .umyvadlo hranaté a blíže ke sprcháči, ať se nemlatime dveřmi. A sprcháč uvnitř vpravo a vlevo jen světlé obklady. Co ta vana? Proužek na ní i nad ní, není to moc? Nábytek a podlaha ve stejném dekoru dřeva. Ty světlé obklady jsou ve skutečnosti světlejší. Díky za názory
Odpovědět
Druhý návrh se mi líbí o dost více. Před pár lety jsme dělali novou koupelnu a také jsme nakonec zvolili jednodušší obklad. Daleko lépe se pak mění styl koupelny doplňky. V tomto případě bych ještě zvážila možnost nastěhovat pračku se sušičkou místo sprcháče a sprchový kout udělat otevřený na místě velké skříně. Koupelna by podle mého názoru působila o dost vzdušnějším dojmem. Místo skla bych dala nějaký luxusní sprchový závěs (ne ty levné z obchoďáku), který se úplně schová na stranu, když není potřeba. Nemusí se pak leštit sklo, komplikovaně čistit spáry u zástěny a vzhled koupelny jde pak také jednoduše obměnit.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Taky druhá varianta. Šedá se mi jako chlapovi líbí, takže nevidím důvod měnit obklady.
Odpovědět
Profilova fotka
@stvrtka14 Druhý návrh je určitě lepší, jen jak říkáš, možná bych zrušila ten pruh na vaně. Na mě je tam toho nějak moc (mám ráda jednoduchost);-) Jinak ta skříň na pračku mi tam nijak nevadí, je to praktické, já mám něco podobného, jen je ta skříň vestavná-mám udělaný na ní výklenek ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?