Prosím poraďte s výběrem baterie

Profilova fotka
Prosím vás o radu s výběrem baterie. Do koupelny bych chtěla koupit dvojumyvadlo Ikea viz foto ale nejsem schopná se rozhodnout jaké baterie. 1. baterie - Novaservis Metalia 57 2. baterie - Grohe Tu Novaservis máme ve současném bytě a jsem zvyklá na to, že má otočné rameno. Používám to hlavně při odličování (používám mycí gel), při vyplachování pusy u čištění zubů, při mytí umyvadla. Možná ale právě proto, že to ramínko je delší, tak mám potřebu s ním točit. Na obrázku to vypadá jako dřezová baterie ale ve skutečnosti je docela "štíhlá", nepřijde mi, že na menším umyvadle vypadá blbě. Máme ji tak 5 let a je pořád pěkná a funguje jak má. Baterie Grohe není otočná, ale je vyšší než klasická umyvadlová baterie. Voda přece jen poteče z větší výšky a nebude to takový šok oproti té původní Novaservis. Je tedy dražší než Novaservis, ale myslím, že bude mít lepší povrch? Poraďte prosím, která se vám líbí víc :)
Odpovědět
Ja bych se tedy bala, ze mi deti to rameno otoci a voda potece jinam, nez do umyvadla. Takze mi mame neco podobneho te druhe variante, jen nevim jaka znacka. A muzu se jeste zeptat na presny nazev te grohe baterie? Mame totiz na wc taky grohe, ale nizkou a z duvodu maleho umyvatka bych radeji vyssi.
Odpovědět
Profilova fotka
@wendy_ To s těmi dětmi mě tedy nenapadlo a je to tedy dost pádný důvod. Díky za postřeh :) Je to baterie ze série Eurosmart New. A prosím Tě, jak velké máte to umývátko? Budeme mít na WC jen malinké umývátko v šířce 36 cm s baterií v rohu a taky řeším co tam dát. Jenže já hledám navíc jen na studenou vodu a ty skoro žádné nejsou. Hledala jsem co nejmenší, ale je fakt, že pod malinkou se člověk ani pořádně neumyje, že? Ale když tam bude velká, nebude to stříkat ven a vypadat blbě?
Odpovědět
@marie115 My mame umyvatko siroke 39cm, ale baterie je na boku, takze samotny prostor pro umyvani je maly. Jde se v pohode umyt, ale koupili jsme prilis nizkou baterii a spatne se tam vejdou ruce, tak bych chtela poridit vyssi, ale zase jen o kousek, aby vsude nestrikala voda. Jinak ja si na wc prosadila i teplou vodu. Bylo to po te, co syn na navsteve si odmitl umyt ruce jen ve studene vode. Tak jsem se bala, aby si pak deti myly ruce a hlavne to nebylo nijak komplikovane tu teplou vodu tam dovest.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?