Prosím rady k dispozici koupelny

Prosím o jakýkoli komentář k dispozici koupelny. V pravo za dveřmi je pračka a sušička nad sebou a vedle koš na prádlo. Ostatní je asi jasné. moc dík předem
Odpovědět
Vím, že se ptáte na koupelnu. Ale u záchod bych udělala širší než delší, tzn. dala bych na jednu stěnu WC i umyvadlo. Lépe se vám bude manipulovat s dveřmi a nebudete muset "chodit" tak daleko k míse. Tím se Vám zvětší prostor na sprchu, v které bych zrušila vaničku a dno bych udělala pouze z dlažby. Pokud necháte dveře otevíravé dovnitř toho, kdo bude stát u prvního umyvadla, praštíte. Jinak si myslím, že dobré. Já bych si ještě nedala dvě oddělená umyvadla, ale jedno dvojumyvadlo.
Odpovědět
v podstatě souhlas s @vita234, jen bych možná přehodnotila to dvojumyvadlo a prohodila to s žebříkem, pokud je to žebřík tedy.. :-) 120cm na sprcháč je dost, pokud dáte posuvné dveře, ničemu by to nebránilo - "pevná" část dveří by byla u umyvadel, posuvná kousek dál, aby se to nerušilo.. jen takový nápad.. např.Ikea má dvojumyvadla 100cm, se skříňkou, tam je otázka, jestli by nebylo lepší mít na tak malém prostoru jen jedno umyvadlo.. nicméně například já jsem se do toho jejich dvojumyvadla zamilovala :-D
Odpovědět
Záchod má dveře samostatné jsou to dvě oddělené místnost a už se s tím nedá hnout .
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že je to dobré, až na toho chudáka u umyvadla, který bude věcně zavazet ve dveřích, ten nápad prohodit umyvadla a topení stojí za úvahu a taky nevidím přínos dvou samostatných umyvadel. Třeba mně by stačila jen vana a místo sprchy bych dala prací kout a místo současného místa pro pračku asi nějakou skříňku.
Odpovědět
Takže umyvadlo jedno větší a vedle skříňku ,ta není tak hluboká, tak by neměla zavazet dveřím. To by šlo, co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vymyšlené v podstatě to samé, co vy. Umyvadlo máme ta, co vy topení a topení vedle. Na té stěně, co máte umyvadla, bude max. nějaká skříňka. Pračku máme tam co vy, koš nad ní, vanu asi větší a oddělenou zíďkou od pračky (s odkládacím místem)
Odpovědět
Ještě by šlo dveře posunout blíž k pračce a dát je otevíravé směrem ven, pokud s nimi ještě můžete hýbat. Pokud už je máte na pevno, tak buď jedno umyvadlo nebo jak píšou ostatní přehodit umyvadla s žebříkem.
Odpovědět
s dveřmi už nejde hýbat, zase by nám to nesedělo jinde. Bude jedno umyvadlo, manžel stejně nemohl rozdýchat dvě :-) díky
Odpovědět
a je po problému :)
Odpovědět
@stvrtka14 Já si zas myslím, že to umístění umyvadla a topení jak je na obrázku je praktické - pokud to je žebřík. Máte na něm ručníky a jen se natáhnete ze sprchy nebo vany. Máme to taky tak. Sprcha se bude nějak otvírat, pokud by na té stěně kde je teď topení bylo umyvadlo tak by to zavázelo. A pokud toužíte po dvojumyvadlu, jsou skříňky kde jsou dvě menší umyvadla cca 120 cm. Nebo jedno dlouhé, u kterého můžou stát dva lidi. Místo na to máte. Pozor taky na to ať máte místo na ručníky vedle umyvadla.
Odpovědět
Aspon bych posunula dveře blíž k pračce, protože takhle se může někdo hezky otřískat - bude stát u umyvadla a druhý ho praští dveřma. Anebo dveře otočit a otevírat ven. Ale mně stejně přijde podivný zvyk ted dávat dvě umyvadla. Já nevím, ale i čištění zubů mám raději beze svědků.
Odpovědět
@inkajanakova: jak pise stvrtka14 s dveřmi už nejde hýbat.
Odpovědět
Článek se načítá
Ono se to nezdá, ale je to 55cm ode dveří ke stěně k umyvadlu. Ale je rozhodnuto, po dnešní návštěvě koupelnovych center, jedno umyvadlo stačí. Takže bude skříňka a pak umyvadlo a žebřík pěkně po ruce z vany i ze sprchy. Máte někdo pračku a sušičku nad sebou ve skříni?
Odpovědět
@stvrtka14 Mám pračku a sušičku na sobě, ale ne ve skříni. Mysli ale na to, že musíš ještě někam dát prášky na praní, aviváže, koš na prádlo, apod.
Odpovědět
ono 55cm není moc, pokud pořídíš umyvadlo široké tak 60cm, má hloubku minimálně 48cm. takže vejdeš, musíš jít dál a pak zavřít. Ale když bude jen jedno, není tam už problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?