Pult v koupelně, z čeho ho udělat?

dobry den, budeme delat pult v koupelne v kterym bude zapustene umyvadlo....z ceho ho udelat ...puvodne jsem myslel ze z ytongu, ale napadlo me, zda by to slo udelat z nejake desky a nebo z neceho jineho?
Odpovědět
@bytkup ytong asi bude nejtrvanlivejsi...bych rekla:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bytkup myslíš tu horní desku ? Normálně vylít z betonu a použít armaturu a na umyvadlo vynechat otvor... příčka je možná z Ytongu
Odpovědět
Máme to jak píše @petrsv1000 vylité z betonu, ale celé sakumprásk, nechali jsme jen díru na sifon (umyvadlo budeme mít na desce) a na baterii (stojánkovou).
Odpovědět
Máme v koupelně taky pult od zdi ke zdi. Na kraji zapuštěné umyvadlo, vedle ideální prostor pro přebalování dětí. Nechali jsme si to udělat jako kuchyňskou linku. Nahoře je lakovaná deska (nechali jsme nalakovat u profíků, dali nám doživotní záruku),dole pod umyvadlem máme skříňku, která kryje odpad a hadici na vodu (máme na umyvadle vyndávací dřezovou baterii a je to vynález k nezaplacení) a pod zbytkem desky jsou dva výklopné koše na špinavé prádlo. Jsem maximálně spokojená. Na laku desky nejsou vidět žádné oděrky nebo zpuchření vlivem věčně rozlité vody (tři děti umí při čištění zubů své), umyvadlo je obražené silikonem, takže nedochází ani k žádnému zatíkání, neobjevila se žádná plíseň. Původně jsem měla z té "kuchyňské" desky strach, ale dneska jsem ráda, protože jedna moje klientka, která má podobnou věc v koupelně o půl roku méně než já a má ji obloženou kachličkami, už nadává, že spárovačka na té vodorovné plože začala šednout a v kontrastu se zdí, kde spáry navazují, to vypadá docela blbě.
Odpovědět
dekuji za radu...kuchynska deska by me vazne nenapadla
Odpovědět
Profilova fotka
my máme kuchyňskou desku před ytongem a kachlíkama nás odradili že se budou blbě udržovat spáry. nevím, ale s deskou jsem spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
máte někdo desku Isover Extrudovaný polystyren XPS Synthos Prime 30L 4 cm polodrážka z OBI použitou na pult v koupelně? Je to dost pevné?
Odpovědět
Profilova fotka
My máme cetris desku
Odpovědět
Profilova fotka
Mám klasickou pracovní desku z OBI a za deset let se jí vůbec nic nestalo. Do nového baráčku to tak uděláme znovu. Příčky jsou z ytongu a obložené, jako zbytek koupelny.
Odpovědět
Profilova fotka
děljí se i desky z masivu a nebo nchat vylít betonem jak se psalo výše:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?