Rekonstrukce koupelny, co říkáte na cenu?

Profilova fotka
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci dvou koupelen ve starém domě. Nechali jsme si rekonstrukci nacenit od firmy tvz. na klíč. Rozměry obou koupelen jsou cca 3,9 x 2,7m. Firma nám rekonstrukci nacenila na 430 000,- Kč. V ceně je zahrnuto zbourání a posunutí dvou příček, výměna veškerých odpadů, nová elektřina, sádrokatnonové podhledy, veškerá stavební chemie, hydroizolace, pokládka dlažby a obkladů, srovnání zdí a také výměna dveří V ceně nejsou zahrnuty obklady, dlažba a veškerá sanita - objednáno z koupelnového studia (dalších 190 000,- Kč), osvětlení a nábytek. Co říkáte na cenu od stavební firmy? Zdá se nám to moc :-( Kolik jste za rekonstrukci koupelny dali vy ?
Odpovědět
Podle mě je to šilenost.my delali dvě koupelny cca.2x2.5m Komlplet včetně práce živnostníků asi 120t
Odpovědět
Profilova fotka
Šílená cena! :-S Hledejte jinou firmu, popř. jednotlivé řemeslníky.
Odpovědět
Profilova fotka
To je cena za opravu celeho 3+1 :)) des bes, hledal bych urcite jinde.
Odpovědět
To je moc. Zatím jsme teda nerekonstruovali koupelnu, ale obývák s kuchyní. Firma bourala nosnou zeď, odstranila všechny omítky, vykopala podlahu, dala štěrk, podkladní beton,hydroizolaci a izolaci proti radonu, beton na podlahové vytápění, nahodila nové omítky, vyštukovala, dala sádrokartonové podhledy se zateplením a to vše v místnosti velké 45 m2 . Stálo nás to 210 000,- Elektrika 38 000,- a odpady na kuchyň myslím nějakých 12 000,- Takže na takové dvě malé místnosti se mi to zdá moc.
Odpovědět
Profilova fotka
To je fakt šílená cena! Tolik peněz jsme ještě neutratili za rekonstrukci domu a to máme novou střechu, okna, podlahy, vodu, odpady, elektriku, komín, přezděné některé příčky a teď děláme omítky. Na hranici 400 tis. jsme se ještě nedostali (naštěstí) :-)
Odpovědět
tak šílené to být nemusí...pokud ovšem chcete vedení el ve zlatě... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@sobii @petuch @geodett @koltat @makkina @fotrtom Všem Vám moc děkuji za odpověd. Určitě budeme hledat dál. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 5 letech
Mě se strašně moc líbí bílé koupelny https://www.pinterest.ca/mariakillam/... ale musel bych do renovace jít s nižším rozpočtem...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Kolik může stát kvalitní vybavení do koupelny? Sprcha, vana, umyvadlo, záchod?
Odpovědět
Profilova fotka
@veverkovaja Není nic jednoduššího než kliknout na internet a zjistíte co se vám líbí.Navíc neznáme rozměry,barvu a materiál,který by vám vyhovoval.Ale bude to někde mezi 15000-1000000.
Odpovědět
Článek se načítá
Bez problému se dá dostat do 20 tisíc, záleží, co přesně si budete vybírat. Já jsem třeba chtěl kvalitní vanu, která se jen tak nepodře. Stará vana byla podrápaná během pár měsíců od jejího zakoupení. Je to hlavně díky kvalitě povrchu a použitém materiálu při výrobě. Proto jsem koupil vše ze smaltované oceli od Kaldewei. Stejně tak umyvadlo je odolné proti chemickému poškození, takže nevadí ta různá malovátka a odličovače, která používají manželka i dcera.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?