Rohová vana - výhody, nevýhody. Odkud ji máte?

Profilova fotka
Původně jsme plánovali klasickou vanu, ale teď nám kamarád doporučil rohovou, že by se nám krásně hodila zrovna do toho rohu. Ale potřebovali by sme trochu atypickou tak 120 x 170cm. Máte někdo zkušenost. Budu ráda za každou radu. Díky :-)
Odpovědět
Záleží na velikosti koupelny. Pokud je koupelna velká, tak se dát i rohová. Dle svých zkušeností i montážní firmy je rohová náročnější na místo a ve vaně je méně místa. Nejlepší je si do vany vlézt a vyzkoušet.
Odpovědět
@barus.8 máme rohovou vanu 150 x 150 Gentiana a jsme moc spokojení. Vejdou se do ní v pohodě oba klučíci najednou a i 1 dospělák :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barus.8 Máme vanu Rosa od Ravaku. Sami jsme si ji nepořizovali, už v koupelně byla. Moc spokojená s ní nejsem. Rohová vana oproti klasické zabere mnohem více místa a do menší koupelny je lepší rozhodně klasická. Rozhodně doporučuji v prodejně si do vany vlézt a vyzkoušet. Navíc ji téměř nevyužíváme, protože se sprchujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
máme od santech fontánu a je velmi pohodlná na válení. Původně jsem chtěla Rosu od Ravak ale co jsem si poležela ve studiu v této měla jsem jasno. A na rozdíl od rohové tady krásně dosáhnu..je asymetrická
Odpovědět
My teď máme klasickou - Magnolii od Ravaku. V prvním domě jsme měli rohovou, ale špatně se umývala, zabírala zbytečně moc místa, na sedátku jsme nikdy neseděli, jelikož bylo pod šikminou a když jsme se koupali, tak muselo být to sedátko stejně celé pod vodou. Teď s klasickou odbélníkovou jsme maximálně spokojení. Jelikož ji máme zase pod šikminou, tak jsme usoudili, že rohovou se sedátkem nepotřebujeme a na koupání se mi zdá, že je praktičtější a hlavně hlubší. Ale zase designově je hezčí ta rohová.
Odpovědět
Profilova fotka
Koupelna není až tak velká, ale do toho rohu by rohová vana pasovala. Vana bude přímo naproti dveří, když tam bude klasická bude skoro hned za dveřmi roh vany, do kterého se může narazit. Když tam bude rohová tak je lepší průchod. Tak pořád váháme.
Odpovědět
Profilova fotka
pekna rohova vana se vidi zridka, nevim co na ni lide vidi, pokud teda si ji neporidili kvuli nedostatku mista
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já taky pořád uvažuji, jakou. Do našeho prostoru se hodí jak rohová tak klasická. Líbí se mi od Ravaku Love 2, ale ještě jsem jí v reálu neviděla a nezkoušela. Snad jí někde budou mít vystavenou. :-) Nemáte jí prosím někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@barus.8 A proč rohovou? Vždyť se vyrábjí pěkné asymetrické - na jednom konci širší a ke druhému konci se zůžují...myslím, že jsou rozhodně praktičtější než zcela rohová vana. My máme teď tu asymetrickou, a klidně bych brala obyčejnou. Rohovou bych umejvat nechtěla...není to ani hezký, mě to přijde jako obrovský monstrum v té koupelně...A pokud jde o ten roh, tak i to by vyřešila ta asymetriská vana, třeba něco takovýho? http://www.kamody.cz/koupelna-sanita/...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme rohovou v pronájmu, zřejmě je tam kvůli využití prostoru..vzhledem k tomu, že jsem malá, tak se mi hůř meje, musím se hodně natahovat, ale manžel si jí nemůže vynachválit a velice rád se v ní rochní..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
V bytě jsme měli Rosu od Ravaku (kupovanou před 10 lety) a byli jsme spokojeni. Děti se v ní vyřádily.
Odpovědět
byla jsem ukecaná na rohovou, ale neměla jsem se nechat. Zabírá víc místa, je to monstrum, na sedátko akorát děti odkládaj hračky, jinak je na nic, blbě se meje.. A nejvíc se stejně nejvíc sprchujem ve sprcháči..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?