Rozvržení koupelny v RD, poradíte

Profilova fotka
Zdravím všechny střecháčky :-) Mám na vás prosbu jestli byste nám poradili s rozvržením koupelny. Takto to máme zatím vymyšlené, ale nyní začínáme pochybovat jestli je to praktické rozvržení. Přemýšleli jsme původně o walk-in, ale nyní zvažujeme, že do sprchového koutu dáme dveře, nicméně musela by ta stěna od okna být nižší kvůli oknu a bojíme se, že by to vypadalo blbě. Co si o tom myslíte vy? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady máme druhou variantu .....
Odpovědět
Líbí se mi více druhá varianta :) A klidně bych tu skříňku zarovnala s umyvadlem, aby to bylo v jedné rovině :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeste zvazujeme tuto variantu, s tim, ze by nakonec zastena mezi zachodem a sprchovym koutem byla sklenena a vedle umyvadla by byla jeste skrinka u okna .... zatim asi tato varianta vede 🙂 Ale stale jeste zvazujeme veskera pro a proti...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě osobně se nejvíc líbí právě třetí varianta. Záchod máte opticky oddělený, i když jen skleněnou stěnou. Z jedné strany záchodu dáte stětku na záchod, z druhé zásobník na toaletní papíry a bude to vše v odděleném prostoru. V první variantě mi nevyhovuje, že máte topný žebřík dost daleko. Zase u druhé varianty nemáte záchod přímo naproti umyvadlu, což by někomu mohlo vyhovovat líp. Mě se ale líbí oddělený záchod, takže bych volila č. 3.
Odpovědět
Profilova fotka
@petuliiik za mě rozhodně poslední varianta. co bych nesnesla je wc hned proti dveřím, pokud to tedy není samostatné wc jako máte vedle. takto jste wc hezky "schovali" pro lepší pocit soukromí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?