Ručníky a osušky, poraďte nějaký kvalitní

Poradíte mi prosím, kvalitní osušky a ručníky, který se nerozpadnou po pár vyprání? Mám i poměrně drahé z obchodu s textilem a okraje jsou otřepané a vytahují se už nitky stejně jako u levných :(. Suším v sušičce. Zatím jsem koukala jen na internet a líbí se mi třeba Matějovský- Dama nebo Cawo- Noblesse a Vossen. Máte s nimi někdo zkušenost?
Odpovědět
@hruskovalucy Koupila jsem si ručníky a osušky v Tescu ve akci a jsou skvělé, huňaté, měkké a drží už pár let. Taky suším s sušičce, takže kvalita drží. :-)
Odpovědět
@hruskovalucy tak to jsem ještě neslyšel aby se rozpadly, ručníky a osušky normální levné máme asi tak 10 let a josu ok, nemáš náhodou prací prášky vedle nějaké kyseliny? =-)
Odpovědět
Tiez mam tesco. Pouzivame denne cele tri roky a stale su ako nove. Davam aj do susicky a ok
Odpovědět
My máme ručníky SCANquilt, kupovali jsme před třemi lety a vypadají stále parádně.
Odpovědět
@hruskovalucy Při koupi koukej na gramáž - kvalitní ručníky mají nejméně 500g/m2. Cawo a Vossen mám, oboje jsou kvalitní.
Odpovědět
Můžu doporučit ručníky Esprit, kupovali jsme je v Kika nábytek. Používáme je už několik let a pořád jsou měkké a příjemné.
Odpovědět
Ahoj, trošku mimo téma... ale já koupila ručníky v Jysku a po třech vypráních z nich stále padají takové žmolky. Jakože když si utřu mokrý obličej, tak se mi na něj ty žmolky ještě nachytají. Jsou i na umyvadle, na podlaze...Je to děs. Nevíte někdo co s tím?
Odpovědět
Peru jen v arielu nebo persilu bez aviváže. Bydlíme v lázeňském městě takže voda taky dobrá,takže jsem jen blbě koupila :D
Odpovědět
@murinam Vyper je s obyčejnou houbičkou na nádobí. Mě se to stalo taky, když jsme koupily tátovi obyč ručníky do dílny a neměla jsem ještě sušičku. To jediný pomohlo.
Odpovědět
Asi zajedu do Kika nábytku se na ně podívat. Vím že tam mají Esprity i ty Vosseny, už jsem na ně jednou koukala. Chtěla jsem takové ty velké,huňaté a nadýchané osušky tak snad to tyhle značky splní.
Odpovědět
@hruskovalucy díky, vyzkouším. Já si říkala, že to už není možný :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Já mám z https://www.goldea.cz/rucniky-a-osusky
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?