Samolepící folie na skleněné dveře sprchového koutu

Dobrý den, chtěla bych potapetovat skla sprchového koutu, ale nemám žádnou zkušenost. Už jste to někdo dělal? Kde jste kopili folii? Děkuji všem za příspěvky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nějaký návod jsem našel tady http://www.tapetymetroflorenc.cz/rady..., nejsem si ale jist, jestli jsou tapety vhodné i do sprcháče, není spíše lepší vybrat ornamentní sklo http://www.kouty-sprchove.cz/vzornik-..., či do skla vypískovat motivy?
Odpovědět
@milu71 Nám to dělala kamarád, co dělá folie do auta. Máme to z venkovní strany sprcháče takový ten matný efekt. Když se dělala koupelna, tak velkoobchod měl skladem jen dveře s čirým sklem a to rodina nechtěla, takže máme folii. Drží dobře a nejde poznat že je to dodělávané.
Odpovědět
@onetwogo určitě by bylo jednodušší koupit dveře s ornamentem, jenže koupelnu dělám pro mojí matku, která nemůže pořádně chodit. Když jsem vybírala sprcháč, tak jsem chtěla hlavně co nejnižší vaničku s proti skluzovou úpravou a široký vstup. Bohužel sklo bylo jen číré. Děkuji za zaslané odkazy :-)
Odpovědět
@kofinka tak já to taky zkusím. Nevíte náhodou jaký to jsou ty tapety? Nebo jak se jim říká? Na internetu jsem našla samolepící tapety na sklo a byla tam fotka okna s tapetou. To by mohlo být asi ono, že? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@milu71 Já bych určitě zkusil kontaktovat nějakou firmu, která ta skla dělá a zeptal bych se, určitě tam bude cenový rozdíl, ale nedokáži říci jak velký. Ta skla se dělají i mléčná, kouřová atd. Nemusí být zrovna ornamentní. Hlavně to pískování je velmi efektní, mně to přijde lepší než tapeta, ale proti gustu...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já jsem polepovala okna v koupelnách. Objednávala jsem z adresy: http://www.e-shop24.cz/samolepici-tap... - samolepící transparentní tapety na sklo. Chtěla jsem něco na způsob jen matného skla. Měli hned 3 varianty. Paní byla velice ochotná a zaslala mi vzorečky. Sklo se namočilo a tapeta se vyhladila. Zůstalo tam pár bublinek, ale za cca 2-3 dny se ta tapeta celá zatáhne a není vidět nic. Opravdu to byla paráda.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?