Sedátko ve sprchovém koutu - zkušenosti

Má prosím někdo zkušenosti se sedátkem ve sprchovém koutu? Sprcháč má rozměry 120 x 80,nyní jsme sedátko vyzdili po kratší části (hloubka 30 cm). Ale vypadá to trochu morbidně. Vážně zvažujeme vybourání a sedátko např Ravak ovo: http://www.ravak.cz/cz/sedatko-ovo-b. Bojím se ale údržby, nebudou se chytat v tom kovovém mechanismu nečistoty a případně plísně?ěš+; Je mi jasné, že budu muset čistit, ale chci koupelnu co jak bejméně náročnou na údržbu.
Odpovědět
Neobávala bych se čištění, s tím problém nebude. Jenom bych se zeptala - sedátko je pro vás nebo pro někoho starého? Moje zkušenost - špatně pohyblivá maminka na sedátko dopadala dost z vysoka, takže ho poměrně solidně vyviklávala. Pro takového člověka by byl zděný stupínek lepší a on by se také cítil bezpečněji.
Odpovědět
@inkajanakova Díky za reakci. Je pro nás, zatím je dočasně špatně pohyblivý jen manžel po operaci kolene. Ještě zvážíme. Možná jste měli jen nedobře navrtáno....nevím..
Odpovědět
No stejnou zkušenost jsme udělali bohužel i se záchode, když dopadne takhle cca 85-90 kilo prudce na sedadlo, tak je ten náraz znát.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdass My máme sedátko u rodičů už 10let a je úplně v pohodě (máme tedy to oválné, ale je to úplně stejné). Do nového bytu jsme si ho taky pořídili...fotky mám v albu. V
Odpovědět
@vendyh Díky za odpověď. Máte nádherný byt. Kuchyň, koupelna, nábytek.... vše podle mého gusta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla bych se zeptat, proč morbidně? Taky ho budeme zdít. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ukaž jak to vypadá vyzděné, taky by se mi to líbilo
Odpovědět
Profilova fotka
@xsona @magdass Měla jsem v ruce obě dvě a je pravda, že to oválné působí menším dojmem :-) @magdass Děkuji za chválu.
Odpovědět
Nevím, zda to je z fotek dost zřetelné... Těžko se odhaduje, jak to bude vypadat, až budeme mít obklady a podlaha bude o 25 cm výš (tzn. 1 řadu cihel). Rozměr koutu je 80 cm na 120 cm. Prosklené části jsou naznačeny papírovou rolí. Už se trochu přikláníme ke zděnému. Když je ta možnost. Taky si trochu lámu hlavu s odtokovým žlábkem (chceme bezbariérový kout) . Kde jej udělat? Líbí se mi to jako např. na přiložené fotce z netu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?