Sedí splachovadlo Grohe nebo Alca plast na Geberit?

Zdravím, máme koupelný systém závěsného WC od firmy Geberit, zatím bez splachovadla (ovládacího tlačítka). Chtěli jsme je objednat přes internet, ale líbí se nám hlavně od firmy Grohe nebo Alcaplast. Jen než to objednám mám trochu obavu, že pokud jde o jiného výrobce, tak to nebude na sebe sedět. Jelikož nekupujeme v kamenné prodejně, nemám se koho zeptat, zda je to možné takto kombinovat. Mohl by mi někdo poradit?
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě nesedí. Máme v obou koupelnách splachovací systém Viega a vybírala jsem od nich i tlačítka, musí to být jeden výrobce.
Odpovědět
Profilova fotka
nám v siku taky řekli, že si musíme vybrat nejdřív tlačítka, a pak systém :-D protože kombinovat se to v 99% nedá.. :-D že si to výrobci hlídaj aby jim to nesedělo
Odpovědět
pokud geberit, tak tlačítko jen geberit. A to ještě ne všechny typy. Je to uvedeno na plastovém krytu budoucího tlačítka, které řady tlačítek můžete instalovat. Obvykle sigma 10, 50, 60 atd...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 letech
Dobrý den, rád bych obnovil téma a poprosil o zkušenosti, jestli jste napasovali jiné tlačítko než originál z řady Geberit Sigma 30. Vím, že za design a kvalitu se platí, ale 3000,- za plast (hranaté, matné) se mi moc dávat nechce..
Odpovědět
Profilova fotka
@iamondras taky jsem řešila a hledala, ale spíš jsem narazila na názory, že to prostě kombinovat nejde. Taky jsem nechtěla dávat tolik peněz za kus plastu, ale koupili jsme jedno obyč. za necelé 2 tis. matný chrom a jedno černé matné protiotiskové za víc než 3 tis. a ta údržba se nedá srovnat. To chromové můžu pořád leštit a to černé absolutně bez údžby, žádné otisky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?