Set bidetové podomítkové baterie a spršky. Jakou vybrat?

BIDETOVÁ SPRŠKA ... hledáme set podomítkové baterie a bidetové spršky ... doporučte, prosím, nějaký osvědčený, kvalitní a v pěkném designu (ne úplně hranatém). Chtěli bychom, aby disponovala systémem proti kapání a tlačítkem na spuštění a zastavení proudu vody. A líbil by se nám set, aby to bylo co možná nejminimalističtější ... tedy pokud to není na úkor funkčnosti. Líbí se nám docela TRES LEX nebo TRES Class/Loft, ale nevíme, zda má sprška na sobě to tlačítko... máte někdo? Jste spokojeni? S jakou jinou "hezkou" máte dobrou zkušenost? DĚKUJEME!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Máme spršku dva roky, je na ní napsáno "raf" a jsme s ní moc spokojení. Má na sobě tlačítko a nekape. Jen samotná ta sprška není přidělaná k baterii, ale o kousek dál. Na netu ji bohužel podle obrázku nemůžu najít a žádný papír od ní nemám, tak nemůžu napsat, co je to přesně za typ.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Zkouším oživit téma. Máte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo. Tu co máme v paneláku musíme otvírat a zavírat pákou na zdi, pak má ještě tlačítko. Ale běda, když se zapomene zavřít páka. Potopa je hotová. Navíc, když se po použití nevyprázdní hadice(neupustí tlak) tak kape. Fakt to chce do budoucna něco kvalitnějšího.
Odpovědět
Nam instalater resp dva nezavisle na sobe...doporucili spis klasickou sprchovou podomitkovou baterii a vyvod s hadici a tou bidetovou koncovkou..a oba doporucili hansgrohe..ze kdyz pod omitku..ze si radsi priplatit..nemame este nainstalovano..ale proste bude paka..a hadice a na ni pak ta koncovka este s tim cudlem na vypnuti..snad to bude dobry...
Odpovědět
souhlasím s misadan. Pracuji v koupelnovém studiu a pokud si chcete pořídit bidetovou spršku s ventilem, musí se po použití ventil zavřít, pokud necháte ventil otevřený, jde do spršky stále tlak a bidetová sprška není stavěna na stálé zatížení, z tohoto důvodu musí povolit. Jinak můžu doporučit systém, který funguje: Sapho 1209-03 + Sapho JS121 + Sapho 1209-02
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?