Siko - Třetí přání zdarma, vyplatí se?

Zaujala mě akce Sika.. třetí přání zdarma Využil ji z Vás někdo? Nedá se kombinovat s jinými slevami, tak chci vědět zda se vyplatí
Odpovědět
1
2
@redenka55 draze nervy časem i penězi zaplacená zkušenost - Od SIKA se drž hooodně daleko, my máme sanitu od Sika v obou koupelnách a za cca rok jsme řešili 7 reklamací - záchod 5x, vana 1x (plus nefunkční už při předání), zrcadlo s osvětlením a zásuvkou 2x. SIKO je hooodně sprosté slovo.
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 Já tedy z vlastní zkušenosti i od kamarádek nemůžu napsat jediné pochvalné slovo :-(. Takovou neochotu v jednání jsem už dlouho nezažila.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tedy tohle číst mě moc nepotěšilo.Stavíbe domeček a od Sika máme objednané jak obklady do obou koupelen,tak dlažby koupelny,chodba,kuchyň.Dále vanu,wc,umyvadla,sprchu prostě kromě hydromasážního boxu snad veškeré vybavení koupelen :-| .Tak se teď jen modlím aby s tím nebyly problémy. =-)
Odpovědět
taky se přidávám, špatná komunikace v našem případě, výsledek tedy špatný
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám se k diskuzi. Ze Sika máme sprcháč,vaničku ,baterie v koupelně a skříňku s umyvadlem,wc a tlačítka na Geberit. Bydlíme asi 1,5 a zatím vše v pohodě nemáme zatím důvod k jediné reklamaci. Dále jsme koupily vanu do koupelny ,která není ještě hotová tak nemohu posoudit. Zatím nemám proti této firmě žádné námitky. Mám tam vybrané i obklad a dlažbu tak doufám ,že vše proběhne v pořádku.
Odpovědět
My máme ze Sika obklady v koupelně, záchody a zatím vše v pohodě. A musím říct, že já se naopak setkala při nákupu se samými ochotnými lidmi, omylem nám vydali ze skladu o jedno balení obkladu méně, volala jsem tam až za dva dny, udělali inventuru ve skladu a bez žádných řečí vydali to zbývající balení. Když jsem chtěla doobjednat lišty, na zavolání mi tam vše, co jsem chtěla, rezervovali, takže já jsem se Sikem spokojená. ;-)
Odpovědět
A k těm slevám je to tak, že se musí do této akce vybrat z označených produktů (teď nevím, jestli to mají polepené těma kačenama nebo čím). My jsme tuhle akci nevyužili, ale dostali jsme taky nějakou množstevní slevu.
Odpovědět
@redenka55 my zatim máme ze Sika téměř vše a bez problémů "ťuk, 'ťuk".....přetí přání jsme využili, protože se nám to fakt vyplatilo, dost jsem si s tim dala práci a propočítávala, když se koupí to a to na netu (nejlevnější cena), tak SIko vyšlo fakt v té akci nejlíp a je to z 1 krámu a vyzvedli jsme si to osobně......co nebylo v této akci, tak jsme si brali na kuponky, co jsme měli v letáku za 20% slevu (nakupovali jsme v zimě) ;-)
Odpovědět
Děkuji všem za odpovědi..záporné i kladné...Siko má mnoho poboček, nejspíš je to vše o lidech, kteří jsou v jednotlivých pobočkách zaměstnaní...Tak snad to v té naší bude OK...
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 Přesně, je to o lidech, v jedné pobočce se holčina mohla přetrhnout a ve druhé jsme se otočili skoro už ve dveřích. Není to takhle jen v Siku.
Odpovědět
Ještě bych se ráda zeptala zda někdo nevíte, zda Siko objedná např. koupelnový nábytek i od Firem které nemá ve svém katalogu? Ráda bych měla koupelnu od jednoho dodavatele, ale jejich nabídka nábytku mě neoslovola...
Odpovědět
Tak se taky přidám k diskuzi - dneska nám dělají podlahu v koupelně, máme vše ze Sika a samý problém s tím. Podlaha měla být dvoubarevná, jenže bohužel se zjistilo, že každá dlažba má jiný rozměr (ačkoli se uvádí u obou stejný), takže teď co s tím, od každé barvy jich je málo a dohromady nejdou:-( Bude se doobjednávat jedna barva, ale když nebudou mít stejnou šarži, tak máme počítat s tím, že bude jiný odstín-světlejší či tmavší, to nikdo neví :-S A navíc není skladem, takže si počkáme...fakt mě klepne z toho a práce stojí, může se zpozdit i předání domku...to jsem zvědavá na výsledek:-( Ach jo! Jo a co se týče jednání, tak od začátku hrůza, já teda nedoporučuju!
Odpovědět
Článek se načítá
my jsme třetí přání využili, všechny produkty jsem si vybrala právě s tímto označením, cenu před slevou jsme měli 92 tis, po slevě 65 tis, docela příjemné :-) lidi na pobočce v pohodě, jednání taktéž, zatím nemám problém ;-)
Odpovědět
taky spokojenost - komunikace po mailu docela OK, treti prani jsme vyuzili a usetrili jsme fakt skoro 1/3 penez, takze prijemne. ale clovek to musi propocitat, protoze na eshopu jsou treba ceny o dost nizsi nez pri obejdnani na pobocce, ale zas tam neni treti prani...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
lidicka: Cena před slevou 92, po slevě 65, jinde 45. :-D Ne, asi ne, ale dělal jsem si u pár věcí porovnání, kde jsem vzal jednou akci třetí přání zdarma a podruhé jejich ceny v e-shopu, kde to přání uplatnit nejde, ale ceny jsou o tolik nižší, že to tu cenu s akcí ještě o dost podlezlo. Ale určitě je to i o těch vybraných produktech.
Odpovědět
Siko České Budějovice. Zkušenosti hrozné. Na obklady jsem se dotazoval 4 prodavačů a každý tvrdil něco jiného, přitom všichni koukali do stejného počítače. Neznalost a neochota dominují této prodejně. V lednu řeknou, že výrobce v červnu změnil rozměry dlažby, ale že to na vystavených koupelnách nestačili na cedulkách změnit. Klamou tak zákazníky. Ráno jsem koupil několik balíků obkladů a když jsem potřeboval v poledne jeden vrátit, protože dlažba, kterou nabízeli už neexistuje, tak to vrátit odmítli. V Siku jsem nakupoval několikrát a pokaždé jsem si vybavil socialistickou prodejnu, kde nic nemají na skladě, jsou neochotní a neprofesionální, se snahou okrást zákazníka. Obklady mi napočítali na 9 tisíc a když jsem řekl, že mám mít třetí druh zdarma, tak bez omluvy řekli: aha, na akce jsem se nedíval. Takže, kdo se neozve, bude okraden. Porovnáním s ostatními prodejci zjistíte, že ceny v Siku jsou o 30 procent vyšší, takže když vám dají třetí nákup zdarma, vyjde to stejně, jako u jiných. A ti to mají bez podmínek, že všechno zboží musí být v akci. Takže jeden velký podvod. ˇUplně stejná neochota je u skladníků, kteří vám vydávají zboží. Je s podivem, že v dnešní době podnikatel zaměstnává lidi s takovým přístupem k práci a k zákazníkům. Vždy, když se blížím k Budějovickému Siku, mi naskakuje husí kůže, co mě tam zase čeká. Všude jen podfuky a klamání zákazníků. Tak bacha!!!
Odpovědět
@tomika2 možná to byla fakt špatná zkušenost z Budějek, ale u nás v Čimelicích fakt bez problému a hodně věcí se nám tak koupit vyplatilo......
Odpovědět
Mame taky ze Sika Plzeň skoro vse a zatim fakt ok, i jsme tam vymenovali umyvadlo za mensi a nebyl zadny problem. Na krame byli vzdycky moc hodny i ochotny kdyz jsem se ptala na reseni, tak pani prihazovala ruzny napady...coz nemohu tvrdit napriklad o plzenske Imagine bathroom, neco tak neprijemnyho jsem dlouho nezazila..po tom bylo jednani v Siku jako balzam na dusi... Vyuzili jsme jak 3 prani zdarma (nekt. produkty jsem vybrala zvlast kuli tomu), tak jsem mela slevu od Reiffeisen kde mam stavebko, nevyuzili jsme ty jejich kupony co meli na podzim, este mi u toho trvalo dlouho pochopit princip:)) na treti prani byl zdarma byl drez za 1600 a dlazba do koupelny a wc..pani zadny slevy nezamlcovala naopak sama s tim zacla...v porovnani s internetovymi cenamji bychom se jiste dostali jeste niz,ale nechtela bych resit reklamace pres eshop radsi toto resit jen s jednim kramem..
Odpovědět
Siko bývá většinou dražší a ne vše je v akci třetí přání zdarma. Navíc u těchto velkých řetězců je problém, když nastane problém. Většina lidí je tam aby prodala a ne řešila problémy. Příklad u nás: Modena skříňka s umyvadlem 120x46x85 cm Siko: 19 990 Kč Velkoobchod kde bere firma která nám dělá rekonstrukci 17 248 Kč
Odpovědět
kdyz do toho hodne zabrednete,tak siko je hodne velkej cenovej gulas. vse je spis predrazeny aby byl prostor na ruzne psychologicke slevy. kupony ,treti prani zdarma atd...clovek odchazi z peknym pocitem ze dostal slevu, ale i tak je to stale drazsi nez jinde :) no umi to :)
Odpovědět
@jarinisko tak to je samozřejmé, jelikož ta firma bude mít již u SIKA nastavené nějaké slevy, když tam třeba stále odebírá zboží.
Odpovědět
Profilova fotka
nevyplatí...je to jen na některý druh zboží a to bylo tak natáhlé, že bychom si zaplatili i třetí...
Odpovědět
Draze penězi i nervy zaplacená zkušenost. SIKO podle mých zkušeností nepatří mezi zrovna TOP kvalitu a nevyniká zrovna flexibilitou při řešení reklamací. U nás doma je SIKO hoood ně neslušné slovo a to jsme jinak s domkem spokojení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@advid souhlasím :-) taky jsem v siku pořád počítala a musela vybírat z jejich katalogu a pak jsem dala návrh koupelny a rozpis instalatérovi a cena byla super i bez sika a hlavně jsme měli to co se nám líbilo....
Odpovědět
Me teda SIKO muj znamy stavbyvedouci nedoporucil, jelikoz neco z toho je Polske a nevyplati se to... :-(
Odpovědět
@maison A nemyslíte, že je spíš problém na straně výrobce a ne distributora a prodejce? Prodává se co výrobce vyrobí.
Odpovědět
@tomika2 Taková silná slova ;-) . A proč tam tedy jezdíte, když je to tam tak hrozné a nekupujete jinde a levněji?
Odpovědět
@roozenka Ano v siku jsou obklady a dlažba z Polska, ale také Turecka, Španělska :-D
Odpovědět
@messilionel2 No myslím, že jsme nebyli jediní, kdo tenhle problém měli...tak bych asi tyhle výrobce nebrala, když je s jejich výrobkama problém a zákazníci si stěžují...ale ta dlažba není jediný důvod, proč jsem v Siku nebyla spokojená. Nelíbilo se mi ani jednání, ale to je na dlouhé rozepisování a na to už nemám chutˇ. Jsem ráda, že máme postaveno a hotovo, takže to nepříjemný už si nechci připomínat a raduju se z toho, co je :-)
Odpovědět
@maison Ono jaksi při výběru obkladů a dlažby prodejce musí také vědět zda je to do jedné místnosti a bude se to kombinoval v různých barvách aby se stejný rozměr objednal. Rozměr na obou krabisích může být 33x33, ale to neznamená, že rozměr bude stejný. Je tam šarže a v té třeba číslo 5 a 0. 5 znamená třeba rozměr 29,9 cm a 0 29,7 a hned máte při zakoupení dva mm rozdíl. A s přístupem je to jednoduché, prostě je prodejce a prodejce, ale tak i zákazník a zákazník, ale to je naprosto všude.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?