Skříňka nad wc

Dobrý den, budeme mít u ložnice malou koupelnu (bílý lesk) a představuji si nad wc skříňku ale aby byla obložena taky kachličkama - jde to nějak? Napr vyrobit skříň z osb a obložit? Důvod je, ze hned vedle bude navazovat sprchac a nika bude jedna dlouhá ve sprše o nad wc - sklo se bude delat na miru tak jak tak, takze s vyrezem mezi nikama pocitam. Jde mi o to, jestli kde udelat tzn skryta skrinka
Odpovědět
Podle mě byste měla hledat něco jako revizní dvířka - jsou firmy, které je dělají na míru a do nich se dá vložit obklad. Takže to je v podstatě "neviditelné".
Odpovědět
Profilova fotka
@mbb2214 dej pozor na 1 detail - abys neměl sklo vedle niky, tam se nedostaneš se žádným úklidem
Odpovědět
@esmeralda2 asi nerozumim, co myslite
Odpovědět
Profilova fotka
Měl jsem řídce používanou skříňku obloženou klasickýma kachličkama a na cementové lepidlo to nedrželo. Použil jsem následně disperzní a minimálně 15 let drželo.
Odpovědět
@mbb2214 Původně jsem o to uvažoval taky (adhezní můstek zvládne hodně), ale měl jsem strach, co na to budou říkat panty a obkladač 🙂. A to mám mnohem menší dveře. Takže jsou z lamina a otvírání přes tip-on.
Odpovědět
Profilova fotka
@mbb2214 promiňte, asi jsem se nevyjádřila přesně. Viděla jsem (a ne jednou), jak si stavebníci vytvářeli různé niky a poloviční zídky, konkrétně u jedněch měli vestavěný záchod, nad geberitem skříňku do výšky skla sprchového koutu a vedle toho postaven ten sprcháč. Sklo přitisknuté k obkladu gebegitu a ke skříňce a těch zhruba 20 cm skla se nedalo ničím vyčistit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?